Çarşamba altın dönem için geri sayıma başladı

Çarşamba altın dönem için geri sayıma başladı
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Kirazlık Çay Mahallesi Mitingi'nde halka seslendi. Gür, "Çarşamba altın dönem için artık geri sayıma başladı. Bu süreçte yanımızda olan, bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Esnaf ziyaretleri ve halk buluşmalarında vatandaşın isteklerini dinleyen Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Kirazlık Çay Mahallesi Mitingi'nde konuştu. Ender Gür, "20 yıldır memleketin dağına taşına AK Parti olarak büyük hizmetler yaptık. Hem Samsun'un, hem Çarşamba'nın çehresini değiştirdik. Görevdeki belediye başkanlarımız partimizin gücü ve milletimizin teveccühüyle önemli hizmetleri şehirlerimize getirdi." dedi.

gur-miting-7.jpg

Gür, şöyle devam etti: "Şimdi Allah nasip ederse 1 Nisan itibariyle hizmet bayrağını biz devralacağız. İlk günden bu güne söyledik. İki Çarşambalı Halit Doğan ve Ender Gür, Çarşambamız için altın bir dönemin giriş anahtarı gibi. Meydanlardaki coşkudan görüyoruz ki, Çarşamba altın dönem için artık geri sayıma başladı. Bu süreçte yanımızda olan, bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. 1 Nisan itibariyle parti rozetimizi bir kenara bırakıp o mahalle, bu mahalle diye ayırmadan halka hizmet edeceğiz."

gur-miting-5.jpg

Kirazlık Çay Mahallesi mitinginde de sacayağı benzetmesini hatırlatan Ender Gür, şöyle tamamladı: "Merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve Çarşamba Belediyesi yani üçlü sacayağı uyumuyla Çarşambamızı şaha kaldıracağız. Her bileşeniyle uyumlu belediyecilik ilkemizden vazgeçmeyeceğiz. Çarşambalı hemşehrilerim şunu biliyor ki, Cumhur İttifakı'yla aşamayacağımız, yapamayacağımız iş yok. Haydi Bismillah."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.