CarrefourSA Samsun’daki İlk Hiper Marketini Hizmete Açtı

CarrefourSA Samsun’daki İlk Hiper Marketini Hizmete Açtı
Büyüme stratejisi çerçevesinde yatırımlarına hızla devam eden CarrefourSA, Samsun’daki ilk hipermarketini hizmete açtı.

Canik'te çevre yolunun yanında Koçtaş ile bitişik olan Samsun CarrefourSA Hiper’in açılışını Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ve CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane birlikte yaptılar. Açlışta konuşan Nane,  “Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve gelişmiş ilİ olan Samsun’daki ilk hipermarketimiz, yatırım planımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. Burada Samsunlulara CarrefourSA güvencesi altında binlerce ürünü ulaştıracağız, Tarladan Sofraya projemiz çerçevesinde bölgenin taze gıda ihtiyacını en iyi şekilde karşılayacağız” dedi. 

"BÜYÜK BİR SIÇRAMA GERÇEKLEŞTİRDİK"

Samsun’daki hipermarket açılışını değerlendiren CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane, Karadeniz Bölgesi’nin incisi Samsun’da yeni bir yatırıma imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “CarrefourSA olarak 2014 yılı başında lokal değerleri göz ardı etmeden global bir marka olabilme üzerine kurduğumuz strateji doğrultusunda marketkonseptlerimizden teknolojik alt yapımıza, insan kaynağımızdan ana işkolumuz taze gıdaya kadar her alanda yatırımlara imza attık ve büyük bir sıçrama gerçekleştirdik. Bu sene ise vites büyütüyoruz ve yatırımlarımızı da sektördeki fırsatları da değerlendirerek hayata geçiriyoruz. Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve gelişmiş ili olan Samsun’daki ilk hipermarketimiz, yatırım planımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. Burada Samsunlulara CarrefourSA güvencesi altında binlerce ürünü ulaştıracağız, Tarladan Sofraya projemiz çerçevesinde Samsunluların taze gıda ihtiyacına karşılık vereceğiz. Ekonomik anlamda büyük bir hareketlilik yaratacağına inandığımız hipermarketimiz, bölgede istihdam açısından da önemli bir rol oynayacak. CarrefourSA olarak Türkiye genelindeki 30’uncu hipermarketimizi açmanın mutluluğunu yaşıyor, Samsun CarrefourSA Hiper’in Samsun ve çevresine  hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

BU GİBİ YATIRIMLAR ÖNEMLİ

CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane'nin açıklamalarından sonra konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise, "İlçemize yatırımcı çekmek bizim için bir görevdir. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için uğraşıyoruz. Vatandaşlarımız geldiği zaman hem burada alışverişlerini yapabilir hem de yan taraftaki Koçtaş mağazasından ihtiyaçlarını karşılayabilir. Bu gibi yatırımların Samsun'a daha çok kazandırılması gerekir çabalarımız bu yönde." diye konuştu.

40 BİNİ AŞKIN ÜRÜN

CarrefourSA’nın Samsun’daki ilk hipermarketi, 3 bin metrekarelik satış alanında taze gıdadan kırtasiyeye, teknolojiden beyaz eşyaya 40 binin üzerinde ürün çeşidi ve 80personeliyle hizmet verecek. 

Yeni marketin açılmasıyla birlikte CarrefourSA’nın Samsun’daki marketsayısı 11’e ulaşmış oldu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.