Capital GYM Clup hizmete açıldı

Capital GYM Clup hizmete açıldı
Çarşamba ilçesinde Capital GYM Clup Spor Kulübü yoğun katılım ile açılışı gerçekleştirildi.

Çarşamba İlçesinde Emre ve Ömer Taflan kardeşler tarafından Orta Mahalle Atatürk caddesi üzerinde Capital GYM Clup Spor kulübü görkemli bir açılış ile faaliyetine başladı. Emre ve Ömer Taflan Kardeşlerin Çarşambalı vatandaşların hizmetine sunduğu Capital GYM Clup Spor kulübü sektöründe en son teknoloji ile üretilmiş spor aletleri ile haftanın her günü tüm vatandaşlara hizmet verecek.

whatsapp-image-2023-06-23-at-01-16-44.jpeg

Spor kulübü açılışına Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım , Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan , Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya , Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç .Dr Şükrü Yıldırım’’ Spor ve spor yapmanın önemine vurgu yaparak tüm hemşerilerimizin her ne yaş ta olursa olsun spor yapmaları gerektiğini belirterek işyeri sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

whatsapp-image-2023-06-23-at-01-16-44-2.jpeg

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise, ‘’Çarşambamızın her yeni gün geliştiğini her alanda yeni ticarethanelerin açıldığını ,sosyal anlamında ise bu tarz spor kulüplerinin açılmasının Çarşambamız ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vereceğini belirterek vakit buldukça dinç kalmak için herkesin spor yapmasını tavsiye ediyorum." diyerek işletmecilere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

whatsapp-image-2023-06-23-at-01-16-44-3.jpeg

Spor kulübünün açılış kurdelesini Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım , Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan , Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya , Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım keserek açılış dah sonra çekilen hatıra fotoğrafı ve ikramların ardından sona erdi.
HABER:EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.