ÇANLAR KİMİN İÇİN ÇALIYOR?

ÇANLAR KİMİN İÇİN ÇALIYOR?
Kırmızı-beyazlı ekipte Teknik Direktör İrfan Buz'un hücum hattıyla ilgili vereceği karar merakla beklenirken Abdülkadir Özgen ve Erhan Şentürk ikilisinden en az biriyle yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SÜRPRİZ OLMAYACAK
Sezon boyunca hücum hattından, özellikle de Erhan Şentürk ve Abdülkadir Özgen'den pek de memnun olmayan Samsunsporlu taraftarlar zaman zaman futbolcuları sert bir dille eleştirdi. Bazı maçlardan sonra taraftarın tepkisini çeken oyuncuların akıbeti ise transfer sezonu devam ederken doğal olarak merak konusu oldu. Göreve gelen Teknik Direktör İrfan Buz, transferlerle ilgili, "Listemiz çok kabarık. Bunları yönetimle istişare şekilde gittiğimizde doğruyu bulacağız. Kadro yapısını çok fazla şişirerek değil de kaliteli bir şekilde yaparak bu işi götürmemiz gerekiyor" diyerek oyuncu sayısının azalacağını ima etmişti. Hücum hattına da takviye yapması beklenen Samsunspor'un mevcut hücumcularından Erhan Şentürk'ün ayrılması sürpriz olarak karşılanmayacak.

kkkkkkkkk.png

12 GOLE İMZA ATTILAR
Geride kalan sezonda Yılport Samsunspor'un 34 maçta rakip filelere attığı 60 golün 12'si Abdülkadir Özgen ve Erhan Şentürk ikilisinden geldi. 6'şar gollü Özgen ve Şentürk sezon içinde tribünlerden zaman zaman tepki topladı. 12 gole imza atan ve taraftarların takımın gol yollarında zayıf bulduğu bu iki isimden önümüzdeki sezonda hangilerinin kırmızı-beyaz forma ile yola devam edeceği taraftarlar tarafından merak ediliyor. Öte yandan Ocak ayında göreve gelip bekleneni veremeyen ve sezon sonunda yolların ayrıldığı İsmet Taşdemir'in yeni anlaşacağı takımında mutlaka kırmızı-beyazlı ekipte ilk 11'den asla ayırmadığı Şentürk'ü görmek istediği de iddia edilmişti.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum