CANİK’TEN ÖRNEK PROJE ‘YENİ YILDA ÜŞÜMESİNLER’

CANİK’TEN ÖRNEK PROJE ‘YENİ YILDA ÜŞÜMESİNLER’
Canik İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri “Yeni yılda üşümesinler projesi” çerçevesinde hazırlamış olduğu kılık kıyafet, ayakkabı, kırtasiye ve oyuncaktan oluşan yardım malzemeleri

Canik Özel Gülen Yüzler Anaokulu ’da kampanyayı destekledi ve yardımlarda bulundu. Ana sınıfı öğretmeni Nuran Erdoğan’ın öğrencileri ile katıldığı etkinlikte ana sınıfı öğrencilerinin kardeşleri için hazırlamış oldukları hediyeler Başlan Cumhuriyet İlkokulunda isimleri daha önceden tespit edilen öğrencilere ulaştırıldı.

ARTARAK DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM
Yapılan etkinlikte bir konuşma yapan Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar: “Yapılan yardımların kardeşlik ve dayanışmayı arttırdığını, kardeşliği ön plana çıkardığını, bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Maarif hareketi çerçevesinde bu tür çalışmaları destekleyeceklerini biliyorum. Bu arada emeği geçenlere teşekkür ediyorum “dedi.

MADDİ VE MANEVİ HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ
Okul olarak kendilerini çok şanslı hissettiklerini belirten Canik İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Gün ,”Okul olarak bu tür etkinliklere çok önem veriyoruz. Hem okul öğretmenlerimin hem de öğrencilerimin bu tür yardımlaşma organizasyonlarında çok güzel ve faydalı bir etkinlik yaptılar. Maarif hareketi etkinliği çerçevesinde kardeş okul olarak seçtiğimiz Başalan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin maddi ve manevi her zaman yanlarında olacağız. Yaptığımız her türlü çalışmalarda desteği veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Uzunlar ’ada desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye ifade etti. Ayrıca Özel Gülen Yüzler Anaokulu Kurucu Müdürü Nuran Erdoğan da “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yardımlarımızı sürdürecek ve maddi-manevi olarak destek vermek için elimizden geleni yapmak adına her zaman hazır bulunacağız” dedi.

HER TÜRLÜ FAALİYETLERİMİZİ YIL BOYUNCA DEVAM ETİRECEĞİZ 
Maarif hareketi kapsamında değerler eğitimi projesini yürüten Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmeni Celalettin Tutkun ile İngilizce öğretmeni Hasan Özen, duyarlı öğrencileri ile düzenledikleri bu tür faaliyetlerin yıl boyu devam edeceğini belirtti. Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar  proje de emeği gecen Canik İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Gün ile Özel Gülen Yüzler Anaokulu Kurucu Müdürü Nuran Erdoğan’a  plaket taktım etti

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.