CANİK’TE VATAN VE CAN VEREN MİLLET İÇİN KAN VERİR

CANİK’TE VATAN VE CAN VEREN MİLLET İÇİN KAN VERİR
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ,”Türk Kızılay’ı Canik şube başkanlığı Canik belediyesi önünde vatan ve can veren millet için kan verir diyerek,ilçe halkını kan verdirmeye davet ettik” dedi

Canik Şube Başkanlığı ve Türk Kızılay’ı Orta Karadeniz Kan Merkezi ile birlikte Canik Belediyesi önünde kan alımına destek vererek sosyal sorumluluklarını yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Yönetim kurulumuz ve gençlik kollarımızla geleceğin kan verecek potansiyelini eğitmeye çalışıyoruz.

img-2063.JPG

Bugünün küçükleri yarının gençleri olacak yarının potansiyeli olacaklar onları bugün eğitmezsek yarın duyarsız olurlar. Onun için bilhassa geçlerimizi ve Türk Kızılay’ı Gönüllülerini kan vermeye çocuklarımızı da kan verdirmeye davet ettiriyoruz” dedi.

img-2097.JPG

‘GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRDİK’
Canik Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri ve gençlik kolları ile birlikte Vatan için can veren millet için kan verir kampanyasını Canik ayağını başarı bir şekilde yürütüldüğünü vurgulayan  Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,”  İki gün süren kampanya boyunca yüzlerce vatandaşımız ilgi göstermiş vatan için canda veririz millet için kanımızı da veririz diyerek kampanyayı destekledik. Kampanya süresince bizim için hazırlanan çadırda İkinci Başkanımız ve anı zamanda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner ve yönetim kurulu ve gençlik kolları ile birlikte kampanyanın sağlıklı yürümesini sağladık” diye ifade etti.

img-2098.JPG

‘HER ZAMAN VE HER YERDEYİZ’
151 yıllık çınarı bir neferi odluklarının altını çizen Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,”  Bizler sadece bir yardım dağıtmıyoruz. Evsize ev yapmaya çalışırken, sakat vatandaşımıza tekerlekli sandalye verirken, ayağı olmayana ayak yaptırırken bir gün herkese lazım olacak olan kan faaliyetlerini ihmal etmiyoruz. İlçemizde kan ihtiyacı olanların derdine çare olurken vatandaşımızı ise kan vermeye duyarlı olmaya davet ettik. Orta Karadeniz kan merkezimizin yanı sıra Samsun Şube Başkanımız Habib Demirel’in liderliğinde başlattığı Vatan için can veren millet için kan verir kampanyasına destek verdik” diye konuştu. Köksal ÖNER     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.