Canik’te temizliğe önem veriliyor

Canik’te temizliğe önem veriliyor
Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri İlçe genelinde bulunan çöp konteynırlarını elden geçirerek A'dan Z'ye bütün bakımlarını yapıyor

"Temiz toplum, temiz çevre" felsefesiyle Canik'te yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Canik Belediyesi İlçeye temizlik kültürünü aşıladı. Hizmet bayrağını teslim aldıktan sonra her alanda büyük işler başaran Canik Belediyesi temizliğe ayrı bir önem veriyor. Bugünlerde İlçede bakım onarım çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp konteynırlarını bakımdan geçiriyor.İlçe genelinde yaklaşık 3000 konteynırı tek tek dolaşan ekipler bakıma ihtiyacı olan kontyenırları boyayıp, kaynak yaparak yenileme çalışmalarını başarıyla sürdürüyor.

EKİP RUHU
Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Basri Mıhçı,"Çalışmalarımızı aksatmadan tam bir ekip ruhu ile koordineli bir şekilde yürüterek icra ediyoruz.İlçemizde temizlik alanında ciddi adımlar atmış bulunmaktayız. Bütün mahallelerimizi ayrım yapmaksızın eşit şekilde temizliyoruz. İlçemizde bir yandan temizlik çalışmalarını yürütürken diğer yandan bakım onarım çalışmalarında bulunarak çöp konteynırlarımızı rektefeden geçirerek olağan bakımlarını yapıyoruz. Boya ve kaynak yapılan konteynırlar tekrar bakımlarının ardından Canik halkının hizmetine sunulmakta" şeklinde konuştu.

VATANDAŞLAR DESTEK VERİYOR
Mıhçı,"Yaptığımız çalışmalar ve uygulamalarla İlçemizde temizlik kültürünü yaygınlaştırdık. Halkımızın bizlere bu konuda destek vermeleri ve yapılan çalışmalara sahip çıkmaları bizleri memnun etmekte olup çalışma aşkımızı ve şevkimizi artırmakta. Yaptığımız bütün çalışmalar Canik halkı için. Çalışmalarımızı her geçen gün biraz daha artırarak bu aylarda en güzel hizmeti vatandaşlarımıza vermeye çalışıyoruz. Halkımızın desteklerinin devamını diliyorum" diye konuştu.