CANİK'TE KASA TAM TAKIR!

CANİK'TE KASA TAM TAKIR!
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı hem şehri hem de gönülleri ihya etmek için çalışacaklarını söyledi. Ancak Canik Belediyesi’nde durum hiç iç açıcı görünmüyor.

Yeni görevine başlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı adeta ziyaretçi akınına uğradı. Sandıkçı, hem şehri hem de gönülleri ihya etmek için çalışacaklarını söyledi. Ancak Canik Belediyesi’nde durum hiç iç açıcı görünmüyor. Belediye kasasının boş olduğu ve borçlar dolayısıyla personel maaşlarının ödenmesinin dahi çok zor olduğu dillendiriliyor.

www-canik-bel-tr-2692-canik-merkez-camii-hizla-ilerliyor-pt7t48eocmcb.jpg

BELEDİYEYİ TALAN MI ETMİŞ ?
Canik’te 3 dönem 15 yıl Belediye başkanlığı yapan Osman Genç’in Belediyeyi bu kadar borca sokmuş durumda olması ve seçim zamanı aday gösterilmeyince de AK Partili adaya değil de muhalefete arka plandan destek verdiği iddia edilmişti. Seçimlerden sonra İbrahim Sandıkçı Belediyeyi teslim aldıktan sonra ziyaretçi akınına uğradı. Belediye kaynaklarından alınan bilgilere göre ise bankalarda 1 lira kredi limitinin kalmadığı ve sadece bankalara 93 milyon lira borç olduğu söylenenler arasında. Piyasaya olan borcun ise ne kadar olduğu henüz belli değil.Bir gazeteye örtülü ödenekten 6 milyon lira ödeme yapıldığı da iddialar arasında.

11251.jpg

YENİ BAŞKANIN İŞİ ZOR
Personel maaşlarının dahi ödenme imkanının çok zor olduğu Canik Belediyesi’nde yeni bir döneme girildi. Osman Genç döneminde uçan kuşa dahi borç yapıldığı söylenen belediyede Cumhur İttifakı AK Parti adayı olarak seçimleri kazanan yeni Başkan İbrahim Sandıkçı’nın işinin oldukça zor olduğu ortada. Buna rağmen işbirliği ve dayanışma içerisinde çalışacaklarını ve sorunları halledeceklerini söyleyen Sandıkçı, kendisini tebrik etmeye gelen ziyaretçilerine “Biz şehrimizi inşa, gönülleri ihya etmek için yola çıktık. Çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Allah, millete hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin” diye konuştu.

166478.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum