CANİK'TE 'HİKAYELERLE ANADOLU İRFANI' KONFERANSI

CANİK'TE 'HİKAYELERLE ANADOLU İRFANI' KONFERANSI
Sandıkçı; “İlçemizde fiziki anlamda tüm eksiklikleri tamamlamak için çalışacağız ama, hepsinden önemlisi gençlerimizin milli ve manevi değerleriyle yetişmesi için çok daha çalışacağız, mücadele edeceğiz”

Canik Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri kapsamındaki konferansları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde "Bilinçli Aile Duyarlı Gençlik” konusunu işleyen Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ı yoğun bir katılımla ilçesinde ağırlayan Canik Belediyesi, bu kez de ünlü programcı, sunucu, yazar Bekir Develi’yi Samsunlularla, Caniklilerle buluşturuyor. 17 Ocak 2020 Cuma günü saat 18.00’de Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Hikayelerle Anadolu İrfanı” konferansına tüm Samsun halkı davet edildi.

canik-haber-1-001.jpg

Fiziki çalışmaların yanı sıra toplumsal ve sosyal konularda da geleceğe yön verecek insan odaklı projelerle hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde her alanda hizmet üretme gayreti içerisindeyiz. Fiziki anlamda birçok projeyi hayata geçirirken sosyal ve kültürel alanlarda da hizmet üretmeye, milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesine katkı vermeye de devam ediyoruz. Bu anlamda, TRT ekranlarından bildiğimiz gönül adamı Bekir Develi’yi, 17 Ocak Cuma akşamı saat: 18.00’de Canik Kültür Merkezi’nde siz Samsunlu ve Canikli kardeşlerimizle buluşturacağız. “Hikayelerle Anadolu İrfanı” adlı konferansıyla kültürümüz, örf ve adetlerimizdeki değişimler, alimlerimiz, evliyalarımız ve onların ibretlik hayatlarına dair bizlere bilgiler verecek. Konferansımıza tüm Samsunlu ve Canikli kardeşlerimi davet ediyorum. Bu tür programlar vatandaşlarımızın katılımlarıyla çok daha anlamlı olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.