Canik'te engellilerden tiyatro gösterisi

Canik'te engellilerden tiyatro gösterisi
Canik Kültür Merkezi'nde Pozitif Engelsizler Sanat Topluluğu tarafından sahnelenen "Trafik Tersnamesi" adlı tiyatro gösterisi engellilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Engelli sanatçılar tarafından sahnelenen oyun izleyenlere anlam yüklü mesajlar ver

Canik'te çeşitli etkinliklerle kutlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Canik Belediyesi ve Samsun Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (RAM) tarafından düzenlenen "Trafik Tersnamesi" adlı tiyatro gösterisi ayrı bir anlam kazandı. Canik Kültür Merkezi'nde Pozitif Engelsizler Sanat Topluluğu tarafından sahnelenen oyun büyük beğeni toplarken, engelli sanatçıların performansı ayakta alkışlandı. Trafik kuralları konusunda insanları toplumsal duyarlılığa çağıran oyun izleyenlere anlam yüklü mesajlar verdi.

UNUTULMAZ GECE
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, RAM Müdürü Ali Cengiz Ciğerci, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Karakurt, Samsun İl Müftüsü Osman Şahin, Samsun'da bulunan Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri, Özel Eğitim Okulları ve Özel Eğitim Sınıflarında bulunan öğrenci ve öğretmenlerin izlediği tiyatro gösterisi engellilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

BAŞKAN GENÇ, OYUNCULARI KUTLADI
Oyunun sonunda oyunculara protokol üyeleriyle birlikte çiçek takdim eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, böylesine anlamlı bir geceyi bizlere yaşatan Pozitif Engelsizler Sanat Topluluğu'na teşekkür ediyor, bu vesileyle yürekleri sevgi dolu, tüm engelli kardeşlerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü bir kez daha kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum" dedi.