'Canik'in Mutlu Yüzleri' birlikte eğlendi

'Canik'in Mutlu Yüzleri' birlikte eğlendi
Canik Belediyesi ve Gökkuşağı Gençlik Derneği tarafından çocuklar için düzenlenen "Canik'in Mutlu Yüzleri" etkinliğinde minikler doyasıya eğlendi.

Canik Belediyesi Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü’nde eğitim gören çocuklar ile Yavuzselim ve 200 Evler mahallelerindeki Roman çocukların kaynaşması ve birlikte sosyal etkinliklere katılımlarının sağlanması amacıyla Doğu Park'ta düzenlenen "Canik'in Mutlu Yüzleri" etkinliğinde renkli görüntüler yaşandı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Hamza Aygün ve Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Kemal Sutsur'un katıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

 

'ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER'

Çeşitli oyunların oynandığı etkinlikte çocuklar sandalye kapmaca, yoğurt yeme, çuval, halat çekme ve balon patlatma gibi yarışmalarla eğlenirken, çalan müzikler eşliğinde de farklı bir gün yaşadılar. Çocuklarla birlikte zaman geçiren Başkan Osman Genç, çocukların ülkenin geleceği olduğunu belirterek, çocukları geleceğe hazırlamanın herkesin görevi olduğunu söyledi. Başkan Genç, "Amacımız, daha çok çocuğumuzun yüzünü güldürmek. Çünkü çocuk gülerse dünya güler" dedi.

 

CANİK, ÇOCUK DOSTU ŞEHİR

Gelecek için çocukları önemsediklerini ifade eden Başkan Genç, "Çocuğun en temel hakkı çocuk olma hakkıdır. Biz de Canik Belediyesi olarak neredeyse tüm projelerimizde çocuklarımızı düşünerek hareket ediyoruz. Çocuklara sunulan her hizmetin en iyisini sunmak için çalışıyoruz, Canik Belediyesi olarak çocuklara yönelik pek çok hizmet üretiyor, çocuklarımız için kültür sanat ve spor etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve yatırımlarla çocuklarımız burada rahat ve mutlu. Ayrıca çocuklarımız yönetime katılabiliyor ve söz sahibi olabiliyor. Bu nedenle Canik, çocuk dostu bir şehirdir" diye konuştu. 

 

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Kemal Sutsur da, amaçlarının farkındalık oluşturacak kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenleyerek, çocukları geleceğe hazırlamak olduğunu belirterek, etkinliğin düzenlenmesini sağlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti. Zaman zaman yarışmalarda Başkan Genç’in de eşlik ettiği çocukların gün boyunca doyasıya eğlendiği etkinliğin sonunda Başkan Genç, yarışmalarda birinci olan çocuklara ödüllerini verdi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.