Canik Keşif Kampüsü ilgi odağı oldu

Canik Keşif Kampüsü ilgi odağı oldu
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te ziyaretçilerden yoğun ilgili gördü.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, İzmir’de düzenlenen TEKNOFEST’te ziyaretçilerin gözde noktalarından oldu.

canik-bld-haber-01-10-2023-1.jpg

Canik Keşif Kampüsü stant alanında deney ve gözlem çalışmaları gerçekleştiren ziyaretçiler, Canik Keşif Kampüsü’nde öğrencilere sunulan eğitim imkânlarına hayran kaldı. Ziyaretçiler, eğitmenlerin Canik Keşif Kampüsü’nde öğrencilerin eğitimlerini sürdürdüğü keşif alanları, atölye ve laboratuvarın özellikleri hakkındaki sunumlarını ise dikkatle dinledi.

canik-bld-haber-01-10-2023-1.jpeg

Canik Keşif Kampüsü’nde eğitim alan öğrencilerin özgünlüğü bir yaşam biçimi haline getirdiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde yenilikçi fikirlerle bilim ve teknolojide inovasyon lideri nesilleri yetiştirmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimiz, T3 Vakfı’nın uzman eğitmenleri eşliğinde bilim ve teknoloji alanlarında teorik ve uygulamalı bir şekilde eğitimlerini sürdürüyor. TEKNOFEST kuşağı gençlerimiz Canik’imizde hayal ediyor, tasarlıyor, üretiyor ve hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Gençlerimiz, Türkiye Yüzyılı’nda, fikirleri ve yetenekleriyle Milli Teknoloji Hamlesi düsturuyla geliştirdikleri yerli ve milli eserlerle ülkemize ve tüm insanlığa çok önemli katkılar sağlayacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.