CANİK KADIN KOLLARI YENİ YÖNETİMİNİ OLUŞTURDU

CANİK KADIN KOLLARI YENİ YÖNETİMİNİ OLUŞTURDU
152 Yıllık hilali ahmerin kadınları olarak Canik Şube Başkanı Hatice Örsün başkanlığında toplanarak yeni kadın kolları yönetimini oluşturarak görev dağılımı yapıldı.

Canik Şube Başkanı Hatice Örs Başkanlığında toplanarak 2020 yılı içerisinde uygulanacak olan 3 projemizden Spor  Yap Şiddete dur de, Sevgi Yemekleri ve Herşeyin farkındamısın projelerini uygulamaya koyarak yeni bir vizyon  oluşturarak Canik ilçesinde yeni çalışmalar yaparak ses getirmeye çalışıyor. Canik Şube Başkanlığı kadın kolları Başkanı olarak Ciğdem Katar atandı.  Canik Kadın Kolları Başkanı olan Ciğdem Katar 6 kişilik yönetim oluşturmuştur. Sosyal İşlerden Sorumlu Ceyhan Oytun, Organizasyondan Sorumlu Hamide Erbaş, Gelirden Sorumlu Nurda Tuncel, Medyadan Sorumlu Sedef Aydın atanırken Gönüllülerden Sorumlu birime Neşe Süel ve de Eğitim Sorumlusu olarak Dilek Acar atanmıştır.

canik-kadin-kollari2.jpg

Canik Şube Başkanı Hatice Örs;Canik  Şube Başkanlığı olarak yeni bir yapılanma  yaparak gönüllerimizi ve üyelerimizi yapacağımız çalışmalara katarak onları sahada eğiterek görev dağılımı yaparak sorumluluk sahamızda 2020 yılında güçlü bir Türk Kızılay Şubesi  olarak oluşturmaya çalışıyoruz.24 Ocak tarihinde Elazığ depremi olmasından dolayı sahaya  gitmek için hazırlık yapıyoruz. Şubemize gelen bağışları oraya kendimiz giderek teslim etmek istiyoruz.Canik ilçesi olarak Samsunun selamlarını oraya taşıyarak deprem zedelerin yarasına merhem olmak istiyoruz. Yeni kadın kollarımız ilk sınavını Elazığda verecektir. dedi.

canik-kadin-kollari.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.