CANİK BELEDİYESİNDEN BİR İLK

CANİK BELEDİYESİNDEN BİR İLK
Canik Belediyesi, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezinde spor faaliyetlerinde bulunanlar için ücretsiz sporcu servisi hizmeti başlattı. 

Hasan Doğan Spor ve Eğitim Salonundan hareket ederek Canik ilçesi merkezini boydan boya dolaşarak 18 farklı duraktan yolcu alacak ve tekrar Hasan Doğan Spor ve Eğitim  Merkezi’ne gelecek olan servisler ring hizmeti mantığıyla çalışacak ve servis araçları her 60 dakikada bir hareket edecek.

canikhaber-4.jpg

Güzergah olarak: Ulus 1 Caddesi, Canik Belediyesi Meydanı, Canik PTT, Belediye evleri otobüs durağı, Cengiz Topel Cad. Hasköy Mah. Sema Çakır parkı, Hasköy muhtarlığı, Hasköy Cumhuriyet okulu, Mahmudiye Cad. Ertuğrul Gazi aile sağlığı merkezi, G.O.P. Mah. Son durak mevki, G.O.P. Mah. camii belirtilen noktalardan ring hizmeti sağlanacaktır. Hasan Doğan Spor Salonunu Canik ilçesiyle buluşturmayı amaçlayan proje ile spor salonunda 12 farklı branşta sportif faaliyetlerde bulunan okul çağındaki çocukların ve step, aerobik, fitness hizmetlerinden istifade eden kadınların salona ulaşımı kolaylaşmış olacak. Hafta içi her gün 14:30 ila 20:30 saatleri arasında sağlanacak olan servis imkânı ile özellikle okul çağındaki çocuklar günün her saati güvenli bir şekilde Hasan Doğan Spor Salonuna ulaşabilecekler.

canikhaber-2.jpg

SPORA VE SPOR YAPAN HERKESE TAM DESTEK
Spora ve sporcuya daima destek olmaya devam edeceklerini belirten belediye başkanı İbrahim Sandıkçı, "Bölgemizdeki spor ve aktiviteleri artırarak bu tür çalışmaları devam ettireceğiz" dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum