Canik Belediyesi çocukları ödüllendirecek

Canik Belediyesi çocukları ödüllendirecek
Canik Belediyesi 40 gün boyunca camiye giden çocuklara ‘Çanakkale gezisi’, ‘tablet’ ve ‘bisiklet’ hediye ediyor.

Canik'te ‘Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye’ projesi başlıyor. Canik Belediyesi ve Canik İlçe Müftülüğü iş birliğiyle ilçede bu yıl ikincisi düzenlenecek olan proje kapsamında 40 gün boyunca camiye giden 9-15 yaş arası çocuklara ‘Çanakkale gezisi’, ‘tablet’ ve ‘bisiklet’ hediye edilecek.

canik-bld-haber-25-06-2023-4.jpeg

Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye projesine 9-15 yaş arası çocukların katılabileceği, çocukların 3 Temmuz 11 Ağustos tarihleri arasında 40 gün boyunca camiye gelmesi gerektiği, ödül almaya hak kazanmak için ise belirtilen tarihler arasında erkek çocukların sabah ve yatsı namazına, kız çocuklarının ise dilediği 3 vakit namaza katılım sağlaması gerektiği belirtildi.

canik-bld-haber-25-06-2023-3.jpeg

‘Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye’ projesinin ana hedefinin çocukları yaz tatilinde camilerle buluşturmak olduğunu dile getiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, bu yıl ikincisini düzenleyecekleri projeyi çocukların büyük bir heyecanla beklediğini söyledi. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Önceki sene düzenlediğimiz ve çocuklarımızın yoğun bir katılım gösterdiği Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye projemizin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıl camiye giden tüm çocuklarımıza bisiklet hediye ettiğimiz projemize bu yıl yeni hediyeler ekledik. Çocuklarımız yaz tatili sürecinde ilçemizdeki camileri sesleriyle, neşeleriyle doldursun, camilerimizin manevi atmosferiyle buluşsun istedik. Çocuklarımızı namaz kılmaya teşvik ettiğimiz projemiz kapsamında 40 gün boyunca camiye gelen çocuklarımıza Çanakkale gezisi, tablet ve bisiklet hediye edeceğiz. Çocuklarımızın gönüllerine dokunmayı amaç edindiğimiz projemizin hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” diye konuştu. Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, projeye katılmak isteyen 9-15 yaş arası çocukların 3 Temmuz tarihine kadar kendi mahallerinde bulunan camilere başvuru yapabileceği kaydedildi.

canik-bld-haber-25-06-2023-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.