ÇALIŞMALARIMIZ PLANLI BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

ÇALIŞMALARIMIZ PLANLI BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR
İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi’nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinin çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Şehrimize vizyon katacak kentsel dönüşüm çalışmalarımız planlı ve kaliteli bir şekilde sürüyor.  Samsun, yatay mimariyle modern ve planlı bir kentleşme yolunda ilerliyor” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hafta sonu mesaisinde yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Beraberinde Genel Sekreter İlhan Bayram ile birlikte İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi’nde 1404 konut, 37 iş yeri, dini tesis, spor ve çocuk oyun alanları ile Kıran Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını takip eden Başkan Demir, burada yetkililerden bilgi aldı.

haber-2.jpeg

Ardından Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik’te 234 bin 371 metrekare alan üzerinde inşası devam eden 900 yataklı 'Samsun Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. İlçede incelemelerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, semaverle çay demleyip içen gençlerin davetini kırmayarak onlarla sohbet edip çay içti. Kentsel Dönüşüm projeleri, Şehir Hastanesi ve diğer yatırımlarla birlikte Samsun’u bölgenin ve Türkiye’nin markası haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Mustafa Demir, özellikle kentsel dönüşümün, şehrin sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi.

haber-3.jpeg

Bu projelerin şehre yeni bir vizyon katacağını dile getiren Başkan Demir şunları söyledi: “Samsun'u yatay mimariyle modern ve planlı kentleşmede marka şehir haline getireceğiz. Kıran Mahallesi, Canik Yeni Mahalle, Toybelen kentsel dönüşüm projeleri depreme dayanıklı, kaliteli ve yatay mimarisiyle, yeşil alanları, sosyal tesisleriyle Samsunumuza değer katacak."

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.