ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR
Havza Belediyesince koronavirüsün bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında sanayi sitelerinde dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Koronavirüs (Covid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Havza Belediyesi ile Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği ile ilçede bulunan iki sanayi sitesinde dezenfeksiyon yapıldı. Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un idaresinde dezenfeksiyon ekipleri 25 Mayıs ve Havza Küçük Sanayi Sitelerinde 165 işyerinde dezenfekte çalışması yapıldı.

havza-3.jpg

Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cesur Şahin“Alınan tüm tedbirler bizler için. Bu tedbirlere uymamamız gerekli. Oda olarak Belediyemiz ile birlikte her iki sanayi sitesinde 165 iş yerinin dezenfeksiyonunu yaptık.  Esnaf arkadaşlarımızdan ricamız sosyal mesafe ve genel hijyen kurallarına uymaları. Ayrıca 65 yaş üstü ustalarımızdan ricam bu dönemde işyerine gelmesinler. Bizim ustalarımızdan öğreneceklerimiz ve tecrübelerine ihtiyacımız var. Belediye Başkanımız ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. “ dedi.

havza-4.jpg

"Bizler sizler için çalışıyoruz"
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ilçe genelinde dezenfeksiyon çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini belirterek; “Bizler sizler için çalışıyoruz. Sizlerde başta sağlık çalışanlarımız olmak için bizler için evinizde kalın.İlçe dışından gelen vatandaşlarımız muhakkak 14 gün kuralına uysunlar.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.