Çalılıkların arasında zor buldular!

Çalılıkların arasında zor buldular!
KÜTAHYA'nın Tavşanlı ilçesi yakınlarında, önüne çıkan domuz sürüsüne çarpmamak için direksiyon kırınca, şarampole uçarak ters dönen otomobilde sıkışan sürücüyü ve otomobili, olay yerine gelen ekipler çalılıkların arasında güçlükle buldu.

Kaza dün saat 23.30 sıralarında Tavşanlı- Harmancık karayolunun 12'nci kilometresindeki Yeniköy yakınlarında meydana geldi. İhsan Yiğit yönetimindeki 43 HU 272 plakalı otomobil ilçe merkezine gelirken, önüne domuz sürüsü çıktı. Sürücü domuz sürüsüne çarpmamak için direksiyon kırınca, kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu. Çalılıkların arasında ters dönen otomobilde sıkışan sürücü İhsan Yiğit cep telefonuyla 155'i ve 112'yi arayarak yardım istedi.

BİR SÜRE ARADILAR

İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye, jandarma ve bölge trafik polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler bir süre kaza yapan aracı aradı. Ekipler ters dönen ve içerisinde sürücüsü olan otomobili çalılıkların arasında güçlükle buldu.

Tavşanlı Belediyesi itfaiye ekipleri sıkışan yaralı sürücü İhsan Yiğit'i araçtan çıkardı. Ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Yiğit, önüne çıkan domuz sürüsüne çarpmamak için frene bastığında otomobiliyle takla atarak şarampole uçtuğunu söyledi.

İlçe jandarma Komutanlığı kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.