ÇAĞDAŞ ATAN'DAN AÇIKLAMA

ÇAĞDAŞ ATAN'DAN AÇIKLAMA
Yılport Samsunspor ile prensipte anlaşıp görüşlerde sıkıntılar çeken Çağdaş Atan Samsunspor ile anlaşamadı. Çağdaş Atan bu konu hakkında açıklamada bulundu.

AYNI SAYAFADA BULUŞAMADIK
Samsunspor yönetim kuruluyla aynı sayfada buluşamadıklarını söyleyen Çağdaş Atan, Samsunspor yönetim kuruluyla aynı sayfada buluşamadıklarını söyleyen Çağdaş Atan, "Samsunspor yönetiminden teknik direktörlük pozisyonu için teklif aldığımda, takımın hangi ligde olduğunu dahi düşünmeden görüşmeyi kabul ettim. Gerek Samsunspor'un köklü geçmişi, gerekse şehrin potansiyeliyle burası bulunduğu ligden bağımsız, büyük bir camia. Yönetim kurulu ile yaptığımız görüşmelerde, ekibimizle birlikte aklımızdaki futbolu anlatıp, üç yıllık bir plan sunduk. Bu plana göre oyun ve kadro olarak ilk sezondan itibaren temelleri kuvvetli atıp, ikinci sezonda Süper Lig'deki yerimizi sağlamlaştırıp, üçüncü sezon Avrupa kupalarına katılma pozisyonu için yarışan bir Samsunspor hayal ettik. Bu hayalin pesinden koşabilmek için, yaz dönemleri büyük hamleler yapmak yerine, kurduğumuz kadronun üstüne küçük eklemelerle üç sezonda oyunu mükemmelleştirmenin doğru olduğunu anlattık. Kadro yapısı ve çalışma prensipleri detaylarındaki görüşmelerimiz devam ederken, Samsunspor yönetim kuruluyla aynı sayfada buluşamadık.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ
Çağdaş Atan, "Öncelikle beni ve ekibimi bu değerli kulübe layık bulup görüşmeye davet eden Yilpont Samsunspor yönetimine saygılarımı sunarım. Görüşmelerimiz devam ederken, prensipte anlaştığımız yönünde çıkan haberlerin doğrultusunda büyük teveccühünü gördüğüm Samsunspor taraftarına da teşekkür ediyorum". dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.