BUZ'UN BAŞARI ŞİFRESİ: DENGELİ OYUN

BUZ'UN BAŞARI ŞİFRESİ: DENGELİ OYUN
Kırmızı-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı İrfan Buz, Samsunspor'un baskılı, coşkulu ama dengeli bir oyun ortaya koyacağını ifade etti. 

Yılport Samsunspor, bu sezon geçen seneki hatalara düşmeyerek, onlardan ders alarak sahaya tamamen hakim ve göze hoş gelecek bir futbol ortaya koymak istiyor. Kırmızı-beyazlı taraftarların ise bu sezon en büyük arzusu stressiz maçlar seyretmek.  

54ytghnglty-2-001.JPG

Hem taraftarlara seyir zevki veren hem de dengeli bir oyun oynatmak isteyen Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "1-0 öne geçtiğiniz de bu sakinliği ve sükuneti korumanız gerekiyor. Bu özgüven, ayaklar ve tecrübe ile alakalı. Biz bir gol attıktan sonra ikinin üzerine gideceğiz, üçün üzerine de gideceğiz. Ama baskılı, coşkulu ve aynı zamanda da dengeli gideceğiz. Çünkü kontratağa yakalanmamak için önlem alacağız. Hangi ligde olursa olsun bir şey yapmak zorundasınız. Siz rakibinize karşı saygı duymak zorundasınız. Eğer saygı duymazsanız, saygı alamazsanız. Gittiğiniz zaman iyi konsantre olmanız gerekiyor. Karşınızda amatör takım da olsa iyi hazırlanmak zorundasınız" diyerek taraftarları rahatlatan açıklamalar yaptı. Yarın başlama düdüğüyle birlikte camia olarak bembeyaz umutlarla bir sayfa açacak olan Yılport Samsunspor, hedefe giden yolda inancı ve savaşmayı asla elden bırakmayacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.