Büyükşehir Belediyesinin Elvinderle birlikte yaptığı projenin:

Büyükşehir Belediyesinin Elvinderle birlikte yaptığı projenin:
Gazetemizin yaptığı bu minvaldeki haberlerin ardından gelen bilgiler bu etkinliğin de Kültür ileri Dairesi tarafından Elvinderle birlikte organize edildiği, olayın arkasında da Necmi Çamaş’ın olduğu iddia edildi.

 

                     ARKASINDA “ÇAMAŞ” MI VAR?

 

     Büyükşehir Belediyesinin kısa adı Elvinder olarak bilinen Elverenler Derneği ile birlikte yaptığı mahalleli buluşmaları etkinliğini, elinde binlerce personel olmasına rağmen neden Elvinder aracılığı ile yaptığı kamuoyu tarafından merak edilmekteydi. Ancak gazetemizin yaptığı bu minvaldeki haberlerin ardından gelen bilgiler bu etkinliğin de Kültür ileri Dairesi tarafından Elvinderle birlikte organize edildiği, olayın arkasında da Necmi Çamaş’ın olduğu iddia edildi.

 

 

               KENDİ PERSONELLERİ BOŞ YATARKEN NEDEN “ELVİNDER”

 

      Büyükşehir Belediyesinin binbeşyüz’ün üzerinde personeli olmasına, Kültür ve sosyal işler Dairesi Başkanlığında bulunan yüzlerce personelin büyük bir kısmı masabaşında oturduğu ortada olmasına rağmen asıl görevleri olan sosyal işlerle uğraşmak ve bu tip projeleri hayata geçirmek olmasına rağmen, neden Elvinder ile işbirliği yapılarak mahalleli ile buluşma veya bu minvalde programlar yapıldığı da kafalardaki soru işaretlerini çoğaltmış durumda.

 

.        

                                          OKA DEVREDE YOK

      Büyükşehir Belediyesinin Elvinderle birlikte yaptığı Mahalleli buluşmaları programının finansmanını daha önceki haberimizde OKA aracılığı ile temin ettiği iddiasını yayınlamıştık ancak AB hibesinin OKA üzerinden alınmadığı daha sonra gelen bilgiler doğrultusunda öğrenildi. Temin edildiği iddia edilen 800 bin lira civarındaki paranın AB fonundan Büyükşehir Belediyesi ile Elvinderin birlikte yaptıkları proje kanalı ile temin edildiği ve tüm giderleri Büyükşehir Belediyesinin temin ettiği paranın ise nerede harcandığının belli olmadığı iddia edildi.

 

                            BAŞKAN YILMAZ RAHATSIZ MI?

 

     Kültür işleri Daire Başkanı Necmi Çamaş’ın Elvinder ile birlikte yapılan mahalleli ile buluşma programlarından rahatsızlık duyduğu ancak bu konuya daha önce kendisinin onay vermesi nedeniyle sesini çıkarmadığı da gelen iddialar arasında. Sadece Yusuf Ziya Yılmaz’ın değil özel kalem müdiresi Hanife Papila’nın dahi bu olaylardan rahatsızlık duyduğu iddia edilmekte. Kültür işleri daire başkanlığı konusunda bundan sonra Başkan Yılmaz’ın uygulayacağı politikalar da kamuoyu tarafından merak edilmekte. Emrah ŞAHİN

     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum