BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN 55 KİŞİYE FORMA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN 55 KİŞİYE FORMA
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal medya hesabı üzerinden düzenlenen ‘Samsunspor Forma’ çekilişinin sonuçları açıklandı. Kazanan 55 taraftara formaları teslim edilecek. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 Eylül tarihinde belediyenin instagram hesabı üzerinden başlatılan forma çekilişinin kazananları açıklandı. 10 gün süren ve 3 bin 11 kişinin katılarak 17 bin 117 yorum yaptığı çekilişin sonuçları instagram üzerinden yapılan canlı yayın ile belli oldu. Belediye ve Başkan Mustafa Demir’in instagram hesaplarının takip edilmesi ve en az 2 kişinin etiketlenmesi şartı konulan çekilişin sonunda 55 kişi Samsunspor forması kazandı. Formalar, iletişim bilgileri alınan kazanan taraftarlara en kısa zamanda ulaştırılacak. 

buyuksehir-1-003.jpg

"Süper Lig yolunda takımımıza başarılar diliyoruz"
Sosyal medya üzerinden yapılan yarışmanın sona erdiğini ve kazanan taraftarların belirlendiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Arkadaşlarımız kazananlarla tek tek iletişime geçiyor. İstedikleri forma ve bedenleri belirleyip kendilerine teslim edeceğiz. Şehrimizin takımı Yılport Samsunspor’umuzun her zaman yanındayız. Süper Lig yolunda takımımıza başarılar diliyoruz. Sosyal medya üzerinden yapılan yarışmaya katılan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyor, kazananları tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.