BÜYÜKŞEHİR ANAKENT VOLEYBOLCULARI TEMPOYU ARTIRDI

BÜYÜKŞEHİR ANAKENT VOLEYBOLCULARI TEMPOYU ARTIRDI
Büyükşehir Belediyesi Anakent Voleybol Antrenörlerden Refai Bektaş ve Hasan Likoğlu,”Büyükşehir Belediyesi Anakent Voleybolda 2014 yılında kurulmasına rağmen..

Gençler, Yıldızlar, Küçükler ve Mini müsabakalarına da katılarak Voleybolda büyük atılım yapıyor ”dedi.


'SU ANDA 73 SPORCUYA ULAŞTIK.SAYI HER GÜN ARTIYOR'
Yeni kurulan bir takım olduklarını ve buna rağmen Gençler,Yıldızlar,Küçükler ve Mini Voleybol takımlarıyla Samsun'daki yerel müsabakalara katılacaklarını ve asıl hedeflerinin Büyük Takımla Bölgesel Ligden 3.üncü Türkiye Ligine çıkmak olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi Anakent Voleybol Antrenörlerden Refai Bektaş ve Hasan Likoğlu,” Haftada altı antreman yaparak hazırlanıyoruz, hedefimiz A takıma oyuncular yetiştirmek için çalışıyoruz. Kuruluşundan bu yana 3 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen hergün artan oyuncu sayısıyla şu an 73 sporcuya ulaştık ve bu sayının gün geçtikçe arttıyor ve oyuncu sayısının artmasıyla birlikte antremanlarımıza yeni katılan oyuncularımızın daha iyi çalışma yaptırabilmeleri için aynı anda iki ayrı salonda çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi Anakent Voleybol takımı olarak hedefimiz büyük “diye konuştu.


'ÇALIŞMALARIMIZI ARA VERMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ '
Yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdürdüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Anakent Voleybol AntrenörlerdenHasan likoğlu ve Refai Bektaş “Oyuncuların istekleri arttıkça salon sayısı da antrenör sayısı da artıyor ve çalışmalarımızı bu şekilde sürdürüyoruz . Gelecek yıllarda Samsun'da bir Voleybol ordusu olacağız Samsun zaten Voleybolun anavatanlarından biridir, var olan potansiyeli Büyükşehir Belediyesi yöneticileri sayesinde derinlerden yüze çıkarıyoruz. Şayet bu destek devam ederse Büyükşehir Belediyesi Voleybol takımı Samsun'un sesini Türkiyede duyuracak güce sahip olacaktır .Bizler verilen görevleri yerine getiriyoruz, Voleybol sevgisi aşıladığımız çocuklarımıza gelecek hazırlıyoruz, onlar ve aileleri de bize inanıyor ve Yöneticilerimize güveniyorlar ki sporcu sayımız gün geçtikçe artıyor yi yolda olduğumuzu Samsunlu spor severler yakın zamanda göreceklerdir”dedi.

Köksal ÖNER



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.