BURUK 30 AĞUSTOS!

BURUK 30 AĞUSTOS!
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Şehrimizde de 30 Ağustos buruk bir şekilde kutlandı. Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle kutlamalar sade bir törenle yapıldı.

ANITA ÇELENK SUNULDU
Samsun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93'üncü yıl dönümü kutlamaları İlkadım İlçesi'ndeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam aden kutlama programında Vali İbrahim Şahin daha sonra anı defterini imzaladı. Çelenk sunma töreninin ardından Valiliğe geçildi.  

SİVİL VE ASKERİ ERKAN
Kutlama törenine Vali İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eker, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, H.Basri Kurt, MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, protokolde yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, askerler ile halk katıldı.

MEYDANDA BURUK TÖREN
Anıttaki törenin ardından Samsun Valiliği'nde düzenlenen programda Vali Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Eker ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, bayram tebriklerini kabul etti. Kutlamalar daha sonra Cmuhuriyet Meydanı'nda devam etti. Kutlamalar, askerler, gaziler ve öğrencilerin tören geçisiyle sona erdi. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.