Bursa'da Samsun Tanıtım Günleri Başladı

Bursa'da  Samsun Tanıtım Günleri Başladı
Samsun Dernekleri Federasyonunun düzenlenen ve 4 gün sürecek olan "Samsun Tanıtım Günleri" başladı

Bursa Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde kısa adı SAMDEF olan Bursa Samsun Dernekler federasyonu tarafından bu yıl ilk düzenlenen  Bursa "Samsun Tanıtım Günleri"  başladı.
Samsun ve ilçelerinin stantları ile katıldığı organizasyonda Havza Belediyesinde tanıtım günlerinde yerini aldı.
Havza Belediyesi tarafından açılan Havza ilçe tanıtım standı içerisinde ayrıca Bursa Havzalılar Derneğimiz ve Havza Beyören Köyü Derneği de yerini aldı. Her iki derneğin Başkanı Emrullah Kaya ve Başkan Yardımcısı Alaeddin Sönmez ve dernek yöneticileri tarafından tarafından tanıtım çalışmalarına destek verildi.
Bursa Havzalılar Derneğimiz ve Havza Beyören Köyü Derneği Başkanı Emrullah Kaya ilçe tanıtımına destek vermek için Havza Belediyesi stadında ki çalışmalara katıldıklarını belirterek; “ Havza Belediyemiz ilçemizin tanıtımı için elini taşın altına koymaktan geri durmuyor. Sayın Başkanı ve ekibine çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Bizlerde her iki dernek olarak bu çalışmalara elimizden geldiği kadar destek vermek için çalışmaktayız.  İlçemizin tarihi kültürel mirası,yöresel ürünleri ve kaplıcalarının tanıtımının yapılacağı tanıtım günlerinin resmi açılışı Cuma günü bakanlarımız ve milletvekillerimizin katılımı ile yapılacak. Stadınız Pazar gününe kadar açık kalacak.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.