Burma, Tepe Otel'i inceledi

Burma, Tepe Otel'i inceledi
Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, OMÜ'ye ait Tepe Otel'de incelemelerde bulundu

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tepe Otel'i ziyaret etti. Otelde bir dizi incelemede bulunan Başkan Burma'ya, Tepe Otel Müdürü Seyit Ali Çelik ile Samsun Turizm Meslek Yüksek Okulu Müdürü Vedat Ceyhan eşlik etti.

İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ
İncelemelerin ardından otelin restoran bölümünde kahvaltı yapan Başkan Burma ve müdürler, turizm ve otel konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Burma, Tepe Otel'in Atakum'un turizm yolculuğunda önemli bir adres olduğunu kaydederek, "Atakum artık turizmi kanıksadı. Hedefini bu doğrultuda oluşturdu, perspektifini geliştirmeye başladı. Bu yönde, her alanda çalışmalarımız olacaktır. Otellerle, eğlence mekanlarıyla, restoranlarıyla belediyemiz her zaman işbirliği içerisinde olacaktır, destek sunacaktır" dedi.

BURMA TEPE OTELİ İNCELEDİ
Başkan Burma'ya destekleri için teşekkür eden Tepe Otel Müdürü Çelik ve Samsun Meslek Yüksek Okulu Ceyhan, "Atakum bir turizm merkezi oluyor. Bizler de hem yüksekokul olarak ara eleman yetiştirmekte hem de otel olarak hizmet verme konusunda her zaman hazırız" diye konuştu. Başkan Burma kahvaltıdan sonra oteldeki incelemelerini tamamlayarak ayrıldı.