Bulvar AVM’de İlk Hafta Talihlileri Hediyelerini Aldılar…!

Bulvar AVM’de İlk Hafta Talihlileri Hediyelerini Aldılar…!
Şehrin Merkezi Bulvar AVM, Sonbahara Muhteşem Bir Hediye Kampanyası İle Devam Ediyor…

13 Ekim – 14 Kasım tarihleri arasında Bulvar AVM mağazalarında uygulanan hediye kampanyasının ilk hafta talihlileri hediyelerini teslim aldılar. Kampanya kapsamında 1 Elektrikli motorsiklet , 1 Samsung Tv ,7 adet Samsung pad sahiplerine teslim edildi.
Toplamda 100 TL'lik alışveriş karşılığı çekilişsiz kurasız elektrikli motorsiklet, Samsung Tv, Samsung Pad kazanma fırsatı yakalayan müşteriler, aynı zamanda kampanya masasına kayıt ettirdikleri her fiş veya faturadan anında mağaza çekleri kazanıyor.
Kampanyada en yüksek tutarda alışveriş yapan haftanın 1. si elektrikli motorsiklet, haftanın 2. si Samsung Tv ve gün birincileri Samsung Pad kazanmanın sevinci yaşadılar. Elektrikli motorsikletin sahibi Gülten Çetin olurken, haftanın ikincisi olarak Samsung Tv kazanma fırsatı yakalayan ziyaretçi ise Gümüşhane'de ikamet eden Burcu Yılmaz oldu.
Hergün ve her hafta toplamda en yüksek alışveriş yapan ve yapmış olduğu alışverişleri kampanya masasına kayıt ettiren herkes kampanyaya katılmaya hak kazanıyor. Hergünün talihlileri ertesi gün 18:00'e kadar duyuruluyor. Her haftanın talihlileri ise takip eden ilk pazartesi 11:00'e kadar duyuruluyor.

Bilgi için:
Rana Dutlar
0 362 290 27 55-56

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.