Bulvar AVM'de Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Bulvar AVM'de Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı
İlkadım Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nde eğitim alan kursiyerlerin hazırlamış olduğu 'Yıl Sonu Sergisi ve Öğrenme Şenliği'nin açılışı yapıldı.

Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) önünde düzenlenen serginin açılışına, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, İlkadım Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Kemalettin Ak, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

ŞAHİN, ELMALI ŞEKER DAĞITTI

Yoğun programları nedeniyle açılışa yetişemeyen Samsun Valisi İbrahim Şahin, sergi alanına gelerek sergiyi gezip yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Şahin sergiyi gezdikten sonra elmaları elma şekeri haline getirip çocuklara dağıttı.

"AMACIMIZ İSTEK VE İHTİYAÇLARI KARŞILAMAK"

Açılış yapılmadan önce konuşan İlkadım Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Kemalettin Ak, “Bu eğitim-öğretim yılı içerisinde 743’ü meslek kursu, 44’ü okuma yazma kursu, 988’i genel kurs olmak üzere toplam  1775 kurs açarak, 30 bin 159 kursiyere ulaştık. Bunun yanında açık lise ve açık ortaokulu kayıtlı öğrencilerimizin sayısı 7 bin 152’dir. Halk Eğitim Merkezi olarak halkımızın isteğini ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere açtığımız kurslar ile açık lise, açık ortaokul, iş ve işlemleri ile ilgili tüm çalışmaları merkezimiz bünyesinde 5 yönetici, 11 personel, 580 öğretmen eğitmen ve usta öğretici ile birlikte yürütmekteyiz” dedi.


Bulvar AVM’deki sergi 29 Mayıs Cuma günü saat 1900'a kadar açık kalacak. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.