Bulvar AVM Yeni Yıla Hazır..!

Bulvar AVM Yeni Yıla Hazır..!
Samsun Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi yeni yıla özel dekorasyonu, sürpriz etkinlikleri ve mutluluğu çoğaltan kampanyaları ile yeni yıl alışverişlerine hazır..

Alışverişin eğlencenin ve şehrin merkezi Bulvar AVM, yeni yıla özel dekorasyonu, sürpriz etkinlikleri ve mutluluğu çoğaltan mağaza kampanyaları ile yeni yıl alışverişlerine hazır..

Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi, her bir köşesinde yeni yıl coşkusunu hissedebileceğiniz yılbaşı dekorasyonu ve sürprizleri ile misafirlerini ağırlamaya hazır. Mağazalara ait kampanya ve sürprizlerin yanı sıra, ışıltılı bir dekorasyon ile de yeni yıla merhaba diyor.

Meydan alanında konumlandırılan fiyonklu dev hediye kutusu kırmızı ışıltısıyla şehrin merkezine başka bir güzellik getirdi. Dev kırmızı hediye kutusu, aydınlatma direklerine uygulanan lalelerle tamamlanarak meydanın atmosferini değiştirdi. Işıltılar ziyaretçilere dolu dolu bir yeni yıl çoşkusu yaşatırken, yeni dekorasyon, ziyaretçilerin fotoğraflarına fon oluşturarak, keyif dolu dakikalar yaşatıyor.

Ayrıca yeni yıla özel olarak hazırlanan ve Gazi Caddesi üzerinde konumlandırılan sahnede, canlı müzik performansları sergileniyor. Bulvar AVM, “Sahne Senin” sloganıyla başarılı yerel müzisyenlere sahne alma fırsatı vererek, 2014'ün son günlerinde ziyaretçilere canlı müzik eşliğinde keyifli alışveriş imkanı sağlıyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.