BU YORUMLAR SİZİN!

BU YORUMLAR SİZİN!
Geçtiğimiz günlerde BORSAN'da bir iş kazası oldu. İş kazasında genç bir işçi hayatını kaybetti.

Haber; kaynağından merkezimize ulaştığında, kamuoyunun bu olaydan haberdar olması gerektiğine inandığımızdan haberi bize ulaşan bilgiler doğrultusunda yayımladık.

AJANSLAR TELEFONLARA BAKMADI
Haberle ilgili ajanslardan bir bilgi akışı olmadı. Ajansların büro telefonları uzun uzun çalmasına rağmen bakan çıkmadı. Haber kaynağı sağlam olmasına rağmen, Ajanslardan da eksik bilgi varsa tamamlamak niyetimiz boşa çıktı. Haberi elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda yayımlama gereği duyduk.

OKUR SAYISI 10 BİNLERİ GEÇTİ
Haberi ajanslar gazetelere geçmeyince, haber Samsun'da bir tek gazetemizde ve gazetemizin sitesinde yayımlandı. Gazetemiz o gün yok sattı. Sitemizdeki okunma sayısı ise 10 binlerin üzerine çıktı. Kamuoyu bu habere açlık duymuş olacak ki sitemizdeki okunma sayısı rekor kırdı.

MAKSAT KAMUOYUNU BİLGİLENDİRMEK
Haberi vermemizdeki gayemiz üzüm yemek, bağcıyı dövmek değildi. Maksat, ne kazanın olduğu kurumu zedelemek ne de Kazada hayatını kaybeden işçinin ölümünü gizlemek. Maksat, kimsenin başına gelmesini arzu etmediğimiz ve ders alınması gereken bir kazadan  kamuoyunu haberdar etmekti.

AJANSLARA OLAN GÜVEN SARSILDI
Samsun'da hizmet veren Ajansların haberi gazetelere neden geçmediği ise ayrıca merak konusu. Resmi Ajans diye bilinen A.A. dahil, İHA, DHA, Cihan ne kadar ajans varsa haberi görmezden ve duymazdan geldi. Kamuoyunun haber alma özgürlüğü kısıtllanmış oldu. Ajanslar güvenirliliğini yitirdi.

YORUM YİNE SİZİN
Haberin okunma sayısının 10 binlerin üzerine çıkmasının yanı sıra, yorum yazanların sayısı da bir hayli yüksek oldu. Yorumların ancak denetimden, süzgeçten geçmiş olanlarını yayımlayabiliyoruz. Sizlerden gelen yorumların yayımlanmasıyla ilgili talep doğrultusunda bazılarını bugün yayımlama gereği duyduk. Yorum yine sizin. Haber Merkezi

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum