BU VEBALİ NASIL TAŞIYACAKSINIZ?

BU VEBALİ NASIL TAŞIYACAKSINIZ?
Müdire Hanım bu vebali nasıl taşıyacaksınız?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizatihi kendisi ortaya koyarak İmam Hatip okulları için bunca mücadele ederken Samsun’un adeta göz bebeği olan Emine-Ahmet Yeni Kız İmam Hatip Lisesi’ne 2014 yılında müdire olarak tayin edilen Ayşegül Şahin’in göreve başladığı günden bu güne dek tam 234 öğrenci okuldan ayrıldı. Müdire Ayşegül Şahin’e buradan soruyoruz, Müdire Hanım bu vebali nasıl taşıyacaksınız?

           BİR. ÖĞRENCİNİN DAHİ AYRILMASI BÜYÜK VEBALDİR

      İmam Hatip okulları için bunca mücadele eden insanlar 28 Şubat sürecinde bu okullara öğrenci bulabilmek için köylere gidip köylülere yalvararak çocuklarını İmam Hatip okullarına vermelerini temin ederlerken AK Parti iktidarında İmam Hatip Liselerinin önü alabildiğine açıldığı bir dönemde Samsun’un tek Kız İmam Hatip Lisesi olma özelliği taşıyan okuldan iki yılda 234 öğrencinin ayrılması adeta şok etkisi uyandırdı. Konuyla ilgili görüşlerine müracaat ettiğimiz vatandaşlar okuldan 234 öğrencinin ayrıldığını duymaları üzerine adeta isyan ettiler. Bu manevi bir katliamdır, diyen öğrenci velileri, bunun sorumlusunun okul idaresi ve Müdire Hanım’dır ifadelerinde bulundular.

 

             MÜDİRE HANIM SİYASETE Mİ GİRECEK?

           Göreve başladığı 2014 yılından bu güne kadar 234 öğrencinin okuldan ayrılmasının okul idaresinin tavrından ve özellikle Müdire Hanım’ın uygulamalarından kaynaklandığını ifade eden bazı veliler okul müdiresinin bazı öğrenci velileriyle çok iyi ilişkilere girerek onları örgütlediğini ileride bu sayede siyasete girmeyi amaçladığını düşündüklerini iddia ettiler.

      BU MİRASI HOYRATÇA HARCAMAYA KİMSENİN HAKKI YOKTUR

       Gazete olarak İmam Hatip Okulları ile ilgili her türlü gelişmeyi ayrıntılı olarak takip edeceğimizi buradan açık ve net ilan ederken, elli yıllık İmam Hatip mücadelesini bu şekilde hoyratça harcama hakkına kimsenin hakkı olmadığını açık ve net buradan ilan ediyoruz. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
53 Yorum