BU SÜRECİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

BU SÜRECİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhuriyet Meydanı ve Saathane Meydanı’nda vatandaşlara maske ve sosyal mesafe uyarısında bulundu. Başkan Demir, “Virüsten korunmanın en etkin yolu, maske ve sosyal mesafe. Bu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelde kapsamında 81 ilde denetim yapıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri de pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokanta ve kafeteryalar gibi birçok alanda uygulama yaptı.

05-004.jpg

İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı ve Saathane Meydanı’nda yapılan denetimlere Vali Zülkif Dağlı ile birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hem esnafla hem de vatandaşlarla sohbet edip uyarılarda bulundu. Maske, sosyal mesafe ve hijyenin önemine değinen Başkan Mustafa Demir, “Halkımızdan duyarlılık bekliyoruz. Bu virüsün en etkin ve tek yolu sosyal mesafe, maske ve temizlik. Yapılan bu uygulamalar ve denetimler hepimizin sağlığı için. Bu virüsü birlikte mücadele ederek yeneceğiz. Vatandaşlarımızla birlikte bu süreci atlatacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.