Bu oyuna dikkat

Bu oyuna dikkat
Kendilerine 'Ege Bedensel Engelliler Sanat Tiyatrosu Topluluğu' adını veren bir grup, engellilerin ve resmi kurumların adını kullanarak Türkiye genelinde dolandırıcılık turnesi yapıyor. Dolandırıcıların son durağı Samsun.

Engellilerin ismin kullanarak duygu sömürü yapan ve resmi kurumları da izinsiz bir şekilde işin içine sokarak kısa yoldan köşeyi dönebilmek için 'Ege Bedensel Engelliler Sanat Tiyatrosu Topluluğu' adında paravan bir gurup ismiyle Türkiyeyi dolaşarak 'Engel Sizsiniz' adında iki perdelik tiyatro oyununun tiyaro biletlerini satan grup, Samsun'da bir kaç firmayı da sponsorluk anlaşması adı altında binlerci lira dolandırarak Samsun'u terk ettiler.

SİNOP VALİLİĞİ'NDEN SORUŞTURMA

Tokat, Yozgat, Çorum ve Sinop'tan sonra Samsun'da da 'Engel sizsiniz' isimli iki perdelik komedi oyunu sahneleyecekleri vaadiyle bilet satan ve sponsorluk anlaşmaları gerçekleştiren kişiler hakkında Sinop Valiliği'nin yasal işlem başlattığı öğrenildi.

CEM YILMAZ'I DA KULLANDILAR

Samsun'daki gösterimlerini 30 Ocak Pazar günü, Saat 16.00'da, Halk Eğitim Merkezi'nin salonunda Cem Yılmaz'ın da katılımıyla gerçekleştireceklerini vaad ederek para toplayan grup gösterim öncesi kayıplara karıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.