BU NASIL İŞ?

BU NASIL İŞ?
Samsun Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanlık seçiminde ve Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçiminde ...

Şoförler Odası Başkanı Fevzi Apaydın ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş’a karşı olan Kunduracılar Odası Başkanı Adnan Konaş’ın bu isimlerle aynı masada olmalarına tepki geldi. 

KARŞIYDI ŞİMDİ YAN YANA

Kunduracılar Odası Başkanı Adnan Konaş, bu birlikteliğini kendi Facebook sayfasında yayınlayarak tescillerken ilk tepki de Kuaförler Odası Başkanı Savaş Kiraz’dan yine Facebook sayfasındaki yorumuyla geldi. Menfaat dünyası diye yorumuna başlayan Kiraz; kedi, köpek, fare, çakal benzetmelerinde bulundu.

YILLARCA ATIP TUTTU

Kamuoyu ve Esnaf Odaları mensupları merak ediyor; Adnan Konaş, yıllarca Oda başkanlık ve Esnaf Birlikleri seçimlerinde Fevzi Apaydın için kongrelerde demediğini bırakmayıp, salonları terk ederken nasıl oldu da Apaydın’la aynı masada yemek yedi? Bu birlikteliğe ne sebep oldu?

BAKAN HABERDAR MI?

Ahmet Akbaş ‘a karşı Esnaf Odaları Birliği seçiminde, Eyüp Güler ile birlikte hareket edip, aday olmasında Bakan Çağatay Kılıç dahil herkesten destek isteyen Konaş, ne oldu da artık Ahmet Akbaş’la birlikte ? Adnan Konaş, Bakan’ın adıyla her yerde herkesle iş birliği yapmaya mı çalışıyor? Buna Bakan nasıl izin veriyor? Yoksa bundan haberi var mı? Büyük bir esnaf kitlesi bunu merak ediyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum