BU NASIL İŞ!

BU NASIL İŞ!
Eski AK Parti İl Başkanı Adem Güney'in sahibi olduğu Sasa Cafe'de yılbaşı akşamı dolu dizgin geçti. Kapalı mekanda sigara ve alkol tüketimi 2015'in ilk ışıklarına kadar devam etti.

MÜFTÜ DUA ETMİŞTİ

Samsun'un Atakum ilçesinde Kasım ayında yapılan törenle SaSa Cafe Restaurant hizmete açılmış ve Türkiş Kavşağı mevkisinde bulunan işletmenin açılışına AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, iş adamları ve çok sayıda davetli katılmıştı. Açılışta Samsun Müftüsü Doç Dr. Hayrettin öztürk dua ederek işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunmuştu.


ALKOL VE SİGARA

Açılışında Samsun Müftüsü'nün dua ettiği mekanda Yılbaşı kutlaması sınırsız yaşandı. Kapalı mekan olmasına rağmen sigara içiminin gırla gittiği Sasa Cafe'de canlı müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar alkol servisi eşliğinde yılbaşı kutlaması devam etti. AK Partili Güney'in mekanında, sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden kutlamalarda sigara ve alkol tüketiminin yapılması kamuoyunu şaşırtırken, AK Parti İl Başkanlığı yapmış bir ismin mekanında bunların yaşanması “Ele verir talkını, kendisi yer salkımı“ sözünü akla getirdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum