BU MEŞALE HİÇ SÖNMEYECEK!

BU MEŞALE HİÇ SÖNMEYECEK!
Kuruluşundan bugüne İlkadım Teşkilatlarında görev almış üyelerle biraraya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, "Bu iş biz bitti demeden, bitmez" diyerek önemli mesajlar verdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Kuruluştan Şahlanışa" adlı programda İlkadım Teşkilatları'nda görev alan üyelerle bir araya geldi. Mahalle Teşkilatları'ndan Meclis üyelerine kadar İlkadım İlçe Teşkilatlarında görev alan üyelerle düzenlenen programda konuşan Milletvekili Köktaş, birlik ve beraberlik mesajı verirken özellikle kısa bir zaman kalan 31 Mart Yerel Seçimleri içinde yoğun gayretli bir çalışma istedi.

fuat-10.jpeg

31 Mart'ın ne önem taşıdığını dile getirerek teşkilat üyelerinden oylara ve sandıklara sahip çıkılmasını isteyen Milletvekili Köktaş, "Burada bir mozaik var tam 17 yıl önce ilçe, belde ve mahalle teşkilatlarından, sandık kurullarına, kadın ve gençlik kollarımızdan görev almış ve hala görevde olan kardeşlerimiz var. Bu sevda ülke, millet, hizmet sevdası, Bu sevda Recep Tayyip Erdoğan sevdası, Bu sevda AK Parti sevdası diyen kardeşlerimiz burada. Eğer sizde bu sevda, heyecan ve memleket derdiniz olmazsa hiç bir güç bu akşam buraya sizi getiremezdi.  Bugün bu salonda 31 Martın sonucunu veriyorsunuz. 31 Marta Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik durduğunuzun mesajını veriyorsunuz. Yalpa yapanlara, zigzag çizenlere, trenden inenle mesaj veriyorsunuz. Diyorsunuz ki; Biz bir veririz, bir geri alırız diyorsunuz. Bu bir eylem planıydı 3 arkadaş ile başladık, 10 arkadaşla devam ettik, 175 arkadaşla büyüttük, bugün bin 400 arkadaşımızla beraber yarın Hastane başında on binlerin üzerindeki arkadaşımızla mesaj vereceğiz. Dalga dalga yayılıyoruz inşallah. Derdiniz ne diyebilirsiniz, seçim sıkıntınız mı var? 33 yıldır siyasetteyim, sahayı iyi bilirim. Allah'ın izniyle Cumhur ittifakı 17 ilçemiz ve büyükşehirde seçim kaybetmiyor. Bizim mesajımız başka.

fuat-9.jpeg

Kurtuluş şehrindeyiz, İlkadım Şehrindeyiz. Biz ilkadımız biz meşale şehriz, biz kurtuluştan şahlanışa giden şehrin temellerini atan dedelerin torunlarıyız. Kars'tan Edirne'ye, Sinop'tan Hatay'a büyük bir ses vermek için burdayız. Bizim mesajımız güçlü olmalı. Buradan "Bu iş biz bitti demeden, bitmez" mesajı veriyoruz hayırlısıyla. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep tayyip Erdoğan'ın her zaman dile getirdiği gibi 31 Mart bir beka meselesidir. Ülkemizin gelecek meselesidir. Büyük resme iyi bakmak gerekiyor.  Bu mesele sadece  780 bin km üzerinde yaşayan 82 milyon insanımızın meselesi değil. Mazlum coğrafyada yaşayan ümmetin meselesidir. Ümmet için tek söz söyleyen devlet Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Fakirin, fukaranın, yoksulun, ezilenin yanında olan tek devlet var oda Türkiye'dir. Bunun yanında ümmetin ne zaman bir ses verecek ne zaman eli uzanacak diye beklenen bir lider var, oda Recep Tayyip Erdoğan'dır.  Bu anlamda 31 Mart'ta Cumhur ittifakının oy kaybetmesine kimler sevinecek, ellerini ovuşrurarak bekleyen şer odakları, terör örgütleri, israil, pensilvanya ve diğerleri. Kimler üzülecek ümmet üzülecek, ümmet. 

fuat-11.jpeg


Bakın demokrasi getireceğiz diye Irak, Libya, Suriye, Mısır ne durumda görüyorsunuz. Oynanan oyunları lütfen iyi görelim, ona göre karar verelim. Güven ve huzurumuzu bozmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. Biz bu anlamda kutlu bir ittifak olan Cumhur ittifakı ile birlikte bir arada kenetlenerek, el ele, omuz omuza, ülkemiz ve milletimiz için bir ve beraber olacağız. Pazara kadar değil mezara kadar gideceğiz. 31 Mart'ta sandıklara ve atılan her bir oya sahip çıkacağız. Seçimlerin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" diyerek sözlerine son verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.