BU MAÇA YÜREK DAYANMAZ !

BU MAÇA YÜREK DAYANMAZ !
Kırmızı beyazlılar alt sıraları yakından ilgilendiren zorlu 90 dakika'da bugün deplasmanda Manisaspor'a konuk oluyor...

Samsunspor, aldığı kötü sonuçların ardından ligin dibini boylayan Manisaspor'a konuk oluyor. Her anıyla büyük heyecana sahne olacak ve özellikle tff 1.ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren karşılaşma öncesi Samsun'da nefesler tutuldu. Ligde son oynadığı Şanlıurfaspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen müthiş bir performansla rakibi karşısında skoru 2-1'e çevirerek sahadan 3 puanla ayrılan Samsunspor'da moraller üst seviyede olurken bu maçta sakatlanan Mustafa Sevgi ve Canberk Aydın'ın takımla birlikte Manisa deplasmanında olmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü. 

SAMSUN'DA NEFESLER TUTULDU 
Tff 1.lig'de Samsunspor bugün deplasmanda Manisaspor'a konuk oluyor. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak zorlu randevuyu Bahattin Şimşek yönetecek, yardımcılaklarını Mehmet Kapluhan ile Sonar Maraş yapacak. Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi Kırmızı beyazlılar'da son oynanılan Şanlıurfaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Mustafa Sevgi ve Canberk ikilisinin hafta içersinde tamamen ileşmeleri ve takımla bilikte çalışmalara başlamaları camia'da büyük sevinç yaratmıştı. Her iki futbolcuda Manisaya götürülürken Samsunspor'da tek eksik geçtiğimiz ay ameliyat olan Ercan Yazıcı. 

ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ 
Samsunspor'un Teknik direktörü Osman Özköylü zorluk seviyesi yüksek olacak olan Manisaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada rakipleri karşısında sahada çok dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi;"Rakibimizin ligin dibinde olması bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkacağız ve çok dikkatli bir şekilde futbolumuzu oynayacağız. İnşallah bu deplasmandan güzel bir netice ile döneriz ve Şanlıurfaspor maçının ardından çıkışımıza Manisaspor karşısında da devam ederiz" NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.