"BU GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI"

"BU GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI"
PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, Karşıyaka deplasmanında aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi, "Camia olarak bu galibiyete ihtiyacımız vardı" dedi.

GÜZEL OYUNUMUZU SONUCA YANSITTIK
Erhan Altın, 1-0 geriye düşmelerine rağmen mücadeleyi asla bırakmadıklarını belirtti. Haftalardır bekledikleri, oynadıkları futbolun karşılığını Karşıyaka deplasmanında aldıklarını vurgulayan Erhan Altın, şöyle devam etti: "Biz bunu hep yapıyorduk ancak bir şanssızlık, kısmetsizlik yaşıyorduk. Topun bizi sevmediği, direklerin rakibi koruduğu anlar yaşıyorduk. Maçı kazanmak için futbolcularım sahaya her şeylerini veriyorlardı ancak bunu sonuca yansıtamıyorduk. İzmir'de de geriye düşmemize rağmen futbolcularım ne kadar istekli ve arzulu olduklarını gösterdi."

TEK AMACIMIZ TARAFTARLARI MUTLU ETMEK
Futbolcularının, ne şartlarda olursa olsun, hiçbir zaman sorun yaratmadan hem antrenmanlarda hem de maçlarda tüm kişiliklerini, karakterlerini sahaya yansıttığını ifade eden Erhan Altın, şöyle konuştu:"Bunun tek amacı taraftarlarımızı mutlu etmektir. Bu galibiyete camia olarak ihtiyacımız vardı. Futbolcularımız isteklerini sahaya yansıttı ve bu da sonuca etki etti. Biz futbol felsefemizden hiçbir zaman ödün vermiyoruz. Futbolcularımız sahaya onu yansıtmaya çalışıyor. İster istemez bazı alanlarda, bazı zamanlarda konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz. Ama bunları da en asgariye indirmeye çalışıyoruz." NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.