BU FUTBOLLA BUKADAR 1-3

BU FUTBOLLA BUKADAR 1-3
Samsunspor 3 paun parolası ile çıktığı Antaşyaspor deplasmanında sahada 3-1'lik skorla ayrılarak taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

Kırmızı beyazlı ekipte genç oyuncu Doğan Erdoğna karşılaşmanın 45. dakikasında gördüğü Kırmızı kartla takımı 10 kişi bıraktı...

Samsunspor'da kötü gidiş devam ediyor. Kırmızı beyazlı mutlak 3 puan parolası ile çıktığı Antalya deplasmanında sahadan 3-1'lik skorla ayrılarak taraftarlarını bir kez daha hüsrana uğrattı. Samsunspor'da Doğan Erdoğan karşılaşmanın 45. dakikasında Kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken Kırmızı beyazlılar Mbilla ile penaltıdan yararlanamadı.


FURKAN VE TUNA'DAN ŞOK HATA
Ptt 1.lig'de Samsunspor Akdeniz Üniversitesi stadyumunda Antalyaspor'a konuk oldu. Karşılaşmanın henüz 28. saniyesinde Kırmızı beyazlılar'da Kaleci Furkan'ın ve Tuna Üzümcü'nün inanılmaz hatalarının ardından Antalyaspor'lu Emrah Başsa meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını maçın hemen başında 1-0 öne geçirdi. Bu golün şokunu üzerinden atamayan Samsunspor ilk yarının ortalarında kalesinde birbirinden teklikeli pozisyonlarla karşı karşıya kaldı. Mücadelenin 42. dakikasında Doğan Erdoğan ikili mücadelede rakibine dirsek atmasının ardından karşılaşmanın hakemi tarafından Kırmızı kartla oyundan atıldı ve Samsunspor sahada 10 kişi kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Antalyaspor soyunma odasına 1-0 önde giren taraf oldu.


MBİLLA ZORU BAŞARDI KOLAYI ATAMADI
Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Samsunspor'du. Rakibi karşısında sahada 10 kişi kalmasına rağmen beraberlik sayısı arayan Kırmızı beyazlı bu ataklar sonrasında savunmada verdiği boşluklar ise ev sahibi Antalyaspor'un işine yaradı. Karşılaşmanın 72. dakikasında Antalyaspor'un kazandığı penaltıyı gole çeviren Gökhan Karadeniz takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sadece 3 dakika sonra Samsunspor'un yıldız futbolcusu Mbilla meşin yuvarlağı iğne deliğinden ağlarla buluşturarak takımını son dakikalarda umutlandırdı ve karşılaşmada durum 2-1'e geldi. Samsunspor bu golden sorna rakip kalede beraberlik sayısı için ataklarını sıklaştırdı.


ZEKİ UMUTLARI DÜKENDİRDİ
Mücadelenin 79. dakikasında Ercan'ın yerde kaldığı pozisyonun ardından karşılaşmanın hakemi bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Tam'da bu sırada Kırmızı beyazlılar'da gözler penaltı ustası Adiloviç'i aradı. Topun başına geçen Mbilla'nın penaltı vuruşu sağ direkte patladı ve Samsunspor 10 kişi kaldığı rakibi karşısında beraberlik şansını değerlendiremedi. Bu şokun ardından rakibi karşısında gardı düşen Samsunspor 82. dakikada Zeki'nin golüne engel olamadı ve maçta durum 3-1'e geldi. Özellikle karşılaşmanın kader anı olarak belirlenen penaltı pozisyonundan sonra Umar'ın sahadaki isteksiz oyunu gözlerden kaçmadı ve Samsunspor 3 puan umudu ile çıktığı Antalyaspor karşılaşmasında sadaha 3-1 yenik ayrıldı. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum