‘’BU FİDANI SENİN İÇİN DİKTİM ÖĞRETMENİM”

‘’BU FİDANI SENİN İÇİN DİKTİM ÖĞRETMENİM”
Bulvar Avm'de 17 Kasım itibariyle başlayan ve 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne kadar devam edecek olan Fidan Dikim Atölyesi, çocuklara keyifli anlar yaşatıyor…

Parlife Organizasyon ve Samsun Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile 17 – 24 Kasım tarihleri arasında Bulvar AVM meydan alanında devam edecek olan fidan dikim atölyesinde çocuklar, öğretmenlerine kendi elleri elleriyle diktikleri fidanları armağan edecek..
Minik ziyaretçiler aileleri ve eğitmenler eşliğinde Bulvar AVM'nin meydan alanında kurulan toprak havuzlarında fidanları kendi elleriyle saksılara dikiyorlar. Minik ellerin dikim işlemine orman şarkıları eşlik ediyor. Çocuklar aynı zamanda, kendilerine hediye edilen saksıları eğitmenler eşliğinde süsleyerek öğretmenlerine hazırlıyorlar.
Bulvar AVM, çocuklara sunduğu bu etkinlikle, ağaç sevgisini uygulamalı olarak hayata geçiriyor. Atölyede aynı zamanda çocuklara doğa ile ilgili bilgiler verilirken, onlara bir ağacın tohumundan büyümeye giden yolculuğu masalsı bir dil ile anlatılırken, kendi tohumlarını nasıl çimlendirebileceklerini öğreniyorlar.
Samsun Orman İşletme Müdürlüğü'nün fidan desteğiyle pazartesi günü başlayan ve 24 Kasım Öğretmenler Günü dikim festivali ile final programı yapılacak olan etkinlik süresince ortalama 4 bin fidan, saksıları ile birlikte çocuklara armağan edilecek.
24 Kasım Pazartesi gününe kadar, 13:00 – 18:00 saatleri arasında devam edecek olan fidan dikim atölyesine tüm çocuklarımız davetlidir.
Haydi Çocuklar Fidan Dikim Atölyesine…

Bilgi için
Rana Dutlar
0 362 290 27 55-56




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.