BU BEŞLİYLE HESABIMIZ VAR!

BU BEŞLİYLE HESABIMIZ VAR!
Yılport Samsunspor, geçtiğimiz sezon beyaz grup'ta mücadele ettiği beş ekiple yeniden kozlarını paylaşacak.

Çekilen kura sonucu 2019-2020 sezonunda yine TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Samsunspor, geçen sezon yarıştığı beş takımla yeniden mücadele edecek. Kırmızı-beyazlı ekip söz konusu ekiplerle oynadığı maçlarda toplam on yedi puan kaybetti. Samsunspor taraftarları bu sezon hesabın kapatılmasını istiyor...

1-021.png

GÜMÜŞHANESPOR (4)
Gümüşhanespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Samsunspor, kendi evinde ise rakibini 2-1 mağlup etmişti. 

22222-001.png

SANCAKTEPE (0)
Henüz sezonun üçüncü haftası oynanmışken kendi evinde şok bir şekilde 3-0 mağlup olduğu Sancaktepe Belediyespor'a deplasmanda da 1-0 kaybeden Samsunspor, rakibine karşı üstünlük kuramamıştı.

333333333-001.png

AMED SPORTİF (3)
Samsunspor, geçtiğimiz yıl sezonun açılış maçında Amed Sportif Faaliyetler'i 1-0 mağlup etmiş, ikinci devrenin ilk maçında ise rakibine Diyarbakır'da 3-2 mağlup olmuştu. "Diyarbakır'ın fiziki şartları" ise takımın başında olan Taşkın'ın sonunu hazırlamıştı.

444444-003.png

HACETTEPE (4)
Ankara ekibine karşı evinde 2-0'lık skorla galibiyete ulaşan Samsunspor, deplasmanda ise 2-2 berabere kalmıştı. Bu beraberlik bazı taraftarlara göre şampiyonluğun bırakıldığı maç olmuştu.

55555.png

SARIYER (2)
Şampiyonluk yolunda uzun haftalar rekabet yaşadığı Sarıyer ile 1-1 berabere kalan Samsunspor, İstanbul ekibiyle olan hesabını başka bir sezona bırakmıştı. Taraftarlar, Sarıyer ile olan hesabın bu sene kapatılacağı görüşünde...

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum