BU BAYRAM, SEVGİ VE KARDEŞLİK BAĞLARIMIZI DAHA DA GÜÇLENDİRMELİYİZ

BU BAYRAM, SEVGİ VE KARDEŞLİK BAĞLARIMIZI DAHA DA GÜÇLENDİRMELİYİZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Manevi atmosferiyle, sahip olduğumuz değerleri ve kardeşliğimizi güçlendiren bir Kurban Bayramı’na daha milletçe huzur içerisinde erişmenin mıtluluk ve heyecanı içerisindeyiz.

Bayramlar; gönüllerin alındığı, dargınların barışıp kucaklaştığı, ihtiyaç sahiplerinin ve gariplerin gözetildiği, sevgi, muhabbet, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma duygularının toplumu kuşattığı çok değerli ve müstesna zaman dilimleridir. Asırlara sari kadim medeniyet anlayışımız ve inancımızın bize öğütlediği yüksek ahlaki değerlerin capcanlı olduğu bayram günlerini bir fırsat olarak değerlendirip gönüllere dokunmalı, aramızdaki sevgi ve dostluk bağlarını daha da güçlendirmeliyiz.

Sosyal adaletin gerçekleşmesine katkı sağlayan, millet anlayışını güçlendiren kurban ibadeti, birlik ve beraberliğimize zarar vermeye yönelik tüm saldırıları milletçe boşa çıkaracağımız önemli bir vesiledir. Kıtaları aşan geniş gönül coğrafyamızda ve Dünya’nın neresinde olursa olsun yardıma muhtaç tüm kardeşlerimizin acılarını yüreğimizin en derininde hissediyoruz ve Dünya’nın en cömert ülkesi olarak ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmaya bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle idrak edeceğimiz mübarek Kurban Bayramı’nın bütün insanlığa, İslam âlemine, Dünya’nın çeşitli yerlerinde baskı ve zulüm altında kalmış tüm mazlumlara ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.