Bu akşam tek ihtimal 3 puan

Bu akşam tek ihtimal 3 puan
Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında bu akşam sahasında Siltaş Yapı Pendikspor'u konuk edecek.

Milli ara öncesi Trendyol Süper Lig'de son oynadığı maç olan Atakaş Hatayspor deplasmanından 3-0'lık skorla ayrılan Yılport Samsunspor, bugün Siltaş Yapı Pendikspor'u ağırlayacak. Taraftar desteğini arkasına alarak mücadele edecek olan kırmızı-beyazlılar 3 puanı hanesine yazdırarak yükselişe geçmeyi hedefliyor.

manset-3.jpg

Seriyi sürdürmek istiyor
Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 3 iç saha maçından galibiyetle ayrılan Yılport Samsunspor, sırasıyla Bitexen Antalyaspor, Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü'nü eli boş gönderrdi. İç sahada hem kaybetmeme hem de kazanma serisini sürdürmek için sahaya çıkacak. Dolu tribünler önünde oynanacak olan maçta taraftarını arkasına alacak olan kırmızı-beyazlılar, Siltaş Yapı Pendikspor'u devirip puan tablosunda avantajlı duruma gelmek için mücadele edecek.

Düdük Şimşek'te
Bu akşam saat 20:30'da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak Atakaş Yılport Samsunspor - Siltaş Yapı Pendikspor mücadelesini Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Emir Eray Erisoy ve Hakan Karabalcık yapacak. Mücadele dördüncü hakem olarak ise Davut Çelik görev yapacak. Maçın hakemi Burak Şeker, son olarak 1-1 sona eren Fatih Karagümrük - Konyaspor maçında görev yapmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.