BÖYLE ŞEY OLUR MU?

BÖYLE ŞEY OLUR MU?
1 Kasım Seçimi için Partiler "Centilmenlik anlaşması" diyeceğimiz bir anlaşma içerisine girdiler.

Bu anlaşma gereği Partiler araçlardan sesli anons yapmayacak, parti bayraklarını SKM'ler ve İl, İlçe gibi parti binaları dışında asmayacak, miting meydanı dışında ise süsleme yapılmayacaktı.

SLOGAN BULMA ZORLUĞU
Bundan dolayı partiler Bilboardlara, ışıklı panolara resimli afişler vermeye başladı. Bilboardlarda ve ışıklı panolarda yer alan afişler daha hafızalarda yer etmeden bir iki gün içerisinde değiştirilerek yeni yeni sloganlar hazırlandı. Dolayısıyla slogan bulma zorluğu da başladı.

SEN BİLİRSİN TÜRKİYE!
Işıklı panolarda dikkat çeken afişlerden MHP'nin İstiklal Caddesi üzerinde bulunan, halka hitap eden afişlerden birisinde, "BİZ TÜRK MİLLETİ'NİN YANINDAYIZ!  SEN, BİLİRSİN TÜRKİYE" sloganı yer aldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin resminin de bulunduğu slogan şaşkınlıkla karşılandı.

DİĞERLERİ KİMİN YANINDA!
Sloganda kırmızı zemin içerisinde yer alan "Sen, Bilirsin Türkiye" sözcüğü'nün halktan bazı kişilerin tepkisini çekerek 'Sen bilirsin, ne demek? Bu seçmene bir hakaret sayılır' iddiasında bulunurken, bazıları ise 'Biz Türk Milleti'nin yanındayız' sözü için, 'Diğerleri kimin yanında. Böyle şey olur mu?' şeklinde ifade etti. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum