"BÖYLE GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI"

"BÖYLE GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI"
PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, Manisa deplasmanında hak ettikleri bir sonuç aldıklarını belirtti, "Böyle bir galibiyete camia olarak ihtiyacımız vardı" dedi.

MAÇA ÇOK İYİ HAZIRLANMIŞTIK
Deplasmandaki 3-1'lik galibiyetinin sevincini yaşadıklarını, rakiplerinin kadro kalitesi olarak ligin iyi ekipleri arasında olduğunu belirten Erhan Altın, müsabakayı değerlendirirken şunları söyledi:"Maça çok iyi hazırlanmıştık. Oyuncularım 90 dakika boyunca sahada üzerlerine düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdi. Bunu da başardılar. Hak ettiğimiz 3 puanı almanın sevincini yaşıyoruz. Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu."

BİZİM İÇİN ANLAMLI BİR GALİBİYET
İlk golü bulan taraf olmanın avantajını iyi kullandıklarını da vurgulayan Erhan Altın, şöyle devam etti: "İlk golü bulduktan sonra rakip ister istemez performansını arttırmak zorunda kaldı ve şuursuzca üzerimize geldi. Biz de çok iyi organize olduk. Arkadaşlarımız da konuştuklarımızı sahaya çok iyi yansıttı. Sonunda da böylesine güzel ve anlamlı bir galibiyet ortaya çıktı. Ben tüm oyuncularımı ortaya koydukları özverili mücadeleden dolayı kutluyorum. Bu galibiyete taraftarlarımıza armağan ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.