BÖYLE BİR ÜNVAN OLUR MU?..

BÖYLE BİR ÜNVAN OLUR MU?..
Gazetemizin sahibi ve Baş Yazarı Adnan Bahadır, bugünkü köşe yazısında, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşımda bulunulan yorumlarla ilgili bazı hatırlatma ve uyarılarda bulundu.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
Günlük hayatımızda sıkça kullandığımız sosyal paylaşım sitelerinden ilk akla gelen Twitter, Facebook ve Youtube'da paylaşılan resim, video ve yazılarla ilgili olarak bu siteleri kullananlar yorumda bulunarak kendi görüşlerini aktarmak istiyorlar.

YORUMLAR KİŞİYİ BAĞLIYOR
Yapılan yorumların bazıları beğenilse de bazıları tepki alıyor. Yorumda bulunanlar o an için aklından geçenleri yazarak paylaştıkları için sonradan pişman olma durumu da ortaya çıkabiliyor. Ne varki bu yorumları silme imkânı bulunmuyor.

İSTEK SAHİBİNİ İNCELERİM
Baş Yazarımız Adnan Bahadır'da gazeteci olması nedeniyle çevrede ne olup bittiğini anlamak için bu sitelerde dolaşımda bulunduğunu söyleyerek, "Gelen isteklerle ilgili istek sahibinin sayfasını inceliyor ve ona göre istekleri kabul ediyorum" ifadesini kullandı.

ALBAYRAK İDOL BİR İSİM
Bahadır ünvanla ilgili olarak da, "Basının haber yaparken Sadık Albayrak’ı 'Cumhurbaşkanı'nın dünürü' olarak takdim etmesi bana göre abesle iştigal. Zira Sadık Albayrak zaten idol bir isim. O'nun başka bir ünvana ihtiyacı yok" diyerek ünvanla ilgili görüşlerini aktardı. .........

ADNAN BAHADIR'IN YAZISININ DEVAMI İÇİN LİNKİ TIKLAYIN..

https://www.dengegazetesi.com.tr/boyle-bir-unvan-olur-mu-11169yy.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.