BOWLİNG ŞENLİĞİ

BOWLİNG ŞENLİĞİ
Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ZİÇEV’in önderliğinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Özel Çocuklar Bowling Şenliği’ne ev sahipliği yaptı.

 

 

Piazza AVM, Özel Çocukların Bowling Şenliğine Ev Sahipliği Yaptı

Kadıköy Koruluğunda, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilmiş olan okullarında 100 eğitilebilir Zihinsel Engelli bireye eğitim ve rehabilite hizmeti sunan Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Samsun Şubesi, “Özel Çocuklar Bowling Şenliği”nin üçüncüsünü Samsun Piazza AVM’de gerçekleştirdi.
 

Engelli bireylerin sosyal yaşamda olduğu gibi sporun da her alanında var olduğunu gösterebilmek, çevre farkındalığını arttırmak ve aynı zamanda sosyal yaşama entegrelerini sağlayabilmek amacıyla düzenlenen “Özel Çocuklar Bowling Şenliği” sadece sporun değil eğlencenin ön planda olduğu kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Bu sene üçüncüsü düzenlenen Özel Çocuklar Bowling Şenliği etkinliğinde, MEB’e bağlı Özel Eğitim Okulları ve Rehabilitasyon Merkezleri ve engelli öğrencilerden oluşan 6’şar kişilik 10 grup yarıştı.
 

Kültürel ve sanatsal aktivitelerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de bölgenin çekim merkezi haline gelen Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi AVM Müdürü N. Ufuk Toydemir, “Hayatın her alanında Özel Çocuklar’ın var olmaları bilinci ile hareket eden ZİÇEV’in bowling şenliğine ev sahipliği yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Özel çocuklarımız, şen kahkahalar eşliğinde gerçekleşen bowling şenliği ile moral depoladılar.” İfadelerini kullandı.

 

Ev sahipliğinden ötürü Piazza AVM yönetimine teşekkür eden ZİÇEV, turnuva sonrası farklı ve farkındalık yaratacak yeni projeler üretme üzere konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.