Boşanmak istedi hayatı karardı

Boşanmak istedi hayatı karardı
KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde Zehra Elber, iddiaya göre 6 yıldır şiddet gördüğü eşi Gökhan Elber'den boşanmak için dava açınca, kezzaplı saldırıya uğradı.

Geçen Mayıs ayında eşinin saldırısında yüzü ve vücudunun belden yukarısı yanan, sol gözü görme yeteneğini kaybeden Zehra Elber, bugüne kadar 18 ameliyat oldu.
Elber'in bundan sonrada estetik ameliyatlar olması gerektiğini belirten annesi Ümmü Gülsüm Oktay,"Kızımın her hangi bir sosyal güvencesi yok. Bu ameliyatların maliyeti de 200 binin liranın üzerinde. Bunları yaptıracak gücümüz yok" dedi. Saldırının ardından Gökhan Elber ise tutuklandı.
Ereğli'de oturan 23 yaşındaki Zehra Elber, 6 yıl önce sevdiği 28 yaşındaki Gökhan Elber ile kaçarak evlendi. Evlendikten sonra Ankara'ya yerleşen Elber çiftinin bu evliliklerinden 2 oğulları oldu. Zehra Elber, evlendikten sonra garson olan işsiz eşi Gökhan Elber den iddiaya göre sürekli şiddet görmeye başladı. Elber de geçen mayıs ayında Ereğli İlçesi'nde ailesinin yanına yerleşti. Eşi de 2 çocuğuyla birlikte Ankara'daki evlerinde yaşamlarını sürdürmeyi devam etti.

EŞİNİ EVDEN ÇIKARABİLMEK İÇİN PLAN YAPMIŞ
Zehra Elber, geçen mayıs ayında boşanma davası açtı. Bunu duyan eşi Gökhan Elber de 27 Mayıs günü eşi Zehra Elber’i telefonla arayarak, "Çocukları görmek istiyorsan. Bir internet salonuna git, internet aracılığıyla çocukları göstereyim. Hasretini gider."dedi. Zehra Elber de, kardeşi Ezgi Oktay ile birlikte internet salonuna gitti. Ancak eşi tekrar telefonla arayıp, çocuklarının uyuduğunu ve başka zaman göstereceğini söyledi. Bunun üzerine Zehra Elber, kız kardeşiyle evlerine dönmek için yola çıktı. Evlerine yaklaşık 100 metre kala kendilerini takip eden eşi Gökhan Elber'in kezzaplı saldırısına uğradı. Boşanma davası açtığı için eşinin yüzüne ve vücuduna kezzap döken öfkeli koca, yere yatırıp başını tekmeledi. Bu sırada ablasını kurtarmak isteyen Ezgi Oktay'ın da koluna kezzap döken saldırgan Gökhan Elber, hızla olay yerinden uzaklaştı. Zehra Elber, önce Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ardından Konya'ya, sonra da kapsamlı bir tedavi için Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.