Bonzai kullanan gençlerin ibretlik görüntüsü

Bonzai kullanan gençlerin ibretlik görüntüsü
Kartal'da, arkadaşlarıyla birlikte bonzai kullanan genç, sokakta yığılıp kaldı. Hastaneye kaldırılan gencin arkadaşı, bonzai içtiklerini söyledi.

Yardım taleplerini geri çeviren ve ayakta durmakta güçlük çeken başka bir arkadaşı da, sallanarak sokakta ilerlemeye çalıştı.

Olay, Çavuşoğlu Mahallesi Görkemli Sokak üzerinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte 'bonzai' olarak bilinen sentetik uyuşturucuyu kullanan Murat isimli genç, yere yığıldı ve kalkamadı. Uyuşturucunun etkisinde olan yanındaki iki arkadaşı da onunla birlikte beklemeye başladı. Bu sırada genci kötü durumda gören vatandaşlar da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ekiplerinin gelmesi ile kriz halindeki gencin yanında bulunan ve ayakta durmakta güçlük çeken bir arkadaşı yardım istemediğini belirterek uzaklaştı. Gencin diğer arkadaşı ise bonzai kullandıklarını belirterek arkadaşının yanından ayrılmadı.

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ile konuşamayacak kadar kötü durumda olan genç, polis ve sağlık ekipleri tarafından ayağa kaldırılmak istendi. ayağa kaldırılamayan genç, sedyeye konularak ambulansa taşındı, daha sonra Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Bu arada, polis ekiplerinin gelmesiyle yardım istemediğini söyleyerek uzaklaşan diğer gencin ise sokakta sallanarak ilerlemeye çalışması ibretlik görüntüler oluşturdu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.