Bocce Turnuvası sona erdi

Bocce Turnuvası sona erdi
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bocce turnuvası final maçıyla birlikte sona erdi. Etkinliğe toplamda 13 takım ve 60 sporcu katıldı.

bocce-1.jpg

Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası Bocce turnuvası 8 gün boyunca heyecan dolu anlara sahne oldu. Finaldeki çekişmeli mücadelelerin ardından dereceye giren takımlar belli oldu. Havza Kaymakamlığı birinci, Havza Huzur Evi ikinci, Havza Yerel Eylem Grubu üçüncü ve Havza Sosyal Yardımlaşma Vakfı dördüncü olarak başarılarıyla ön plana çıktılar.

Tören yapıldı
Kupa töreni, Havza Gençlik ve Spor Müdürü Cafer Uzun, Havza Milli Eğitim Müdürü M. Oğuz Ertuğ ve Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt'un katılımıyla gerçekleşti. Katılımcıların ortaya koyduğu performans ve turnuvanın başarılı geçişi, sporun ve dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Havza'da düzenlenen bu etkinlik, sporun birleştirici gücünü vurgulamanın yanı sıra katılımcıları bir araya getirerek dostluk ve rekabet ortamı sağladı. Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün organize ettiği turnuva, ilçede sporun ve sosyal etkinliklerin yaygınlaşmasına katkı sağlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.